Хіт Ані Лорак про «самотніх москалів, донати та Шойгу» заполонив мережу (відео)

Завдяки сучасним технологіям українцям вдалося зробити актуальним популярний кліп Ані Лорак на пісню «Полуднева спека»
фото: скрін із відео з соцмереж

У «новій пісні» співачка закликає збирати пожертви на ЗСУ

У мережі зʼявилося жартівливе відео, де співачка-зрадниця Ані Лорак нарешті говорить і співає про повномасштабну російську агресію проти України та становище окупантів.

У так званому кліпі вказано, що над роликом активно працювали «музичні» війська України, а також Залужний, Буданов та сама «Ані Лорак». Спочатку українська співачка, яка втекла до РФ, заперечувала, що вона активно донатить на ЗСУ, а ось тепер у мережі з'явився і її «новий кліп».

Завдяки сучасним технологіям українцям вдалося зробити актуальним популярний кліп Ані Лорак на пісню «Полуднева спека». Тепер слова пісні зазвучали новими фарбами, виходячи з сучасних реальностей в Україні. У пісні згадуються окупанти, Шойгу, ворожі кораблі, авіація та донати на ЗСУ.

Хіт Ані Лорак про «самотніх москалів, донати та Шойгу» заполонив мережу (відео) фото 1

Українці активно коментують відео, дякуючи Ані Лорак за таку чудову відеороботу, яка закликає збирати донати на ЗСУ.

Хіт Ані Лорак про «самотніх москалів, донати та Шойгу» заполонив мережу (відео) фото 2

Насправді пильні глядачі помітили кадри з хештегом СБУ, Валерієм Залужним і Кирилом Будановим, а також відомого волонтера Сергія Стерненка, який пливе до героїні Лорак на катері. Так що в майбутньому ми ще дізнаємося, хто ж насправді автор ролика.

Співачка родом з Чернівецької області Ані Лорак (Кароліна Куєк) з 2014 року активно гастролює Росією, а після повномасштабного вторгнення залишилася у Росії й не підтримала Україну. Після непідтверджених чуток про те, що артистка нібито надає фінансову допомогу ЗСУ, що невдовзі сама колаборантка спростувала, російські активісти направили відповідне звернення до Генпрокуратури. Понад рік Лорак мовчала про війну в Україні, а навесні заявила, що не є стороною «конфлікту» і однаково любить російських і українських шанувальників.

Раніше повідомлялося, що на уламках безпілотника, який 14 вересня впав у Євпаторії після ранкової атаки по тимчасово окупованому Криму, побачили незвичний підпис. На ньому згадується відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії та підтримує злочинні дії диктатора Володимира Путіна. На одному з безпілотників, який впав біля житлових будинків на вулиці Дємишева, було написано: «Ані Лорак, дякую за борт».

Зазначимо, останнім часом у мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян. Виконавиці раз у раз доводиться спростовувати це в російській пресі й вкотре демонструвати свою підтримку кремлівській владі.

До слова, на адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту і з боку росіян – через звинувачення у фінансуванні ЗСУ. Проте Ані Лорак зізналась в любові до РФ та відхрестилася від України.

Лорак наголосила, що останнім часом «жахається» кількістю брехливої ​​інформації про себе. Вона додала, що у 2008 році «отримала багато кохання та визнання від простих людей у ​​Росії».

Співачка розповіла: «На поклик серця я допомагаю дітям-сиротам, бо сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили кров». За словами виконавиці, вона ніколи нікому не надавала і не збирається надавати жодної військової допомоги, оскільки це «суперечить усьому тому, у що вона вірить». Згодом путіністи почали вибачатися перед Ані Лорак.

Крім того, Ані Лорак у сльозах поскаржилася на несправедливих українців. Співачка заявила, що «ревіла від розпачу та несправедливості».

Читайте також: Москву атакував безпілотник з написом «Ані Лорак. Фонд помсти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: