Христина Соловій і Сергій Жадан презентували чуттєвий кліп

Виконавці досі не підтвердили, але і не спростували чутки про стосунки
фото з відкритих джерел

Відео знімали у Львові, частина кадрів відзнята у церкві св. Андрія Первозванного

Українська співачка Христина Соловій знялася у кліпі на пісню «Серце» разом із гуртом «Жадан і Собаки». Відео опубліковано на YouTube-каналі колективу сьогодні, 20 жовтня.

«Композиція «Серце» – маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад. Це відверта і зрозуміла історія кохання двох людей, за якою ховаються відданість і сміливість», – йдеться в описі ролика.

Зазначається, що відеороботу знімали у Львовів тому числі у церкві св. Андрія Первозванного.

«Саме тому у відео виникає відчуття краси, яка існує понад часом та людьми. Так само, як і справжнє кохання, що долає будь-які перепони та упередження», – підкреслюють артисти.

Варто додати, що на початку травня з’явились чутки про стосунки Сергія Жадана і Христини Соловій, однак виконавці досі офіційно їх не підтвердили, хоча і не спростували. Тоді артистів помітили під час прогулянки Львовом – вони трималися за руки і кудись поспішали.

До цього Соловій у грудні минулого року представила кліп на пісню «Юність», де Жадан зіграв її коханця. У відео артисти обіймаються та цілуються.

Крім того, наприкінці квітня цього року Сергій Жадан подав на розлучення з Іриною Куніциною, з якою пробув у шлюбі 15 років та від якої має 10-річну доньку Марію.

Нагадаємо, українська співачка Христина Соловій провела благодійний концерт у Києві, на якому вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень на підтримку Збройних Сил України. Проте, деякі користувачі соцмереж розкритикували артистку через її вбрання.

Читайте також: Сергій Жадан відповів, чи є між ним та Христиною Соловій роман

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: