Лобода вийшла заміж? Артистка заінтригувала прихильників

41-річна Світлана Лобода натякнула про весілля
фото з відкритих джерел

Співачка вже кілька років говорить про те, що у неї є кохана людина, з якою вони живуть в Європі, проте його особистості так і не розкрила

Світлана Лобода заінтригувала свою авдиторію. В Instagram вона повідомила про «заклопотаний вівторок» та опублікувала цікаву світлину.

Співачка показала знімок в автомобілі. На ньому жіноча й чоловіча руки, а також букетик. На безіменному пальці жіночої руки – каблучка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Хоча винуватиця інтриги не надала уточнень, низка користувачів уже привітала її з заміжжям.

Цікаво, що обличчя свого обранця співачка не показала. Вона вже кілька років говорить про те, що у неї є кохана людина, з якою вони живуть в Європі, проте його особистості артистка так і не розкрила.

Зауважимо, що російські ЗМІ приписують Лободі роман з мільярдером Артуром Гранцем – він вірменин за національністю, українського громадянства не має. У нього паспорт Білорусі. Відомо і те, що Гранц був одружений. Розлучився він чи ні – не повідомляється.

Раніше фактичним чоловіком 41-річної Світлани Лободи був на п'ять років молодший за неї танцюрист Андрій Цар. Взаємини пари припинилися 2014 року. У співачки є дві доньки – 12-річна Євангеліна і 5-річна Тільда. Ім'я батька меншої дочки Лобода не повідомляє.

Раніше Світлана Лобода розповіла, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Читайте також: «Вони створили культурний злочин»: Скрипка висловився про Лободу та Брежнєву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: