Ані Лорак оголосила збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди»

Фонд, якому закликає допомогти Лорак, на своїх сторінці в мережі розповідає про «вісім років війни»
фото з відкритих джерел

Співачка закликала донатити на «ДНР» та «ЛНР»

Народна артистка України Ані Лорак, яка, незважаючи на війну, продовжує жити та працювати в Росії, на своїй сторінці в соцмережі оголосила збір грошей у російський фонд.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Виконавиця пропонує донатити на допомогу дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу: «Напередодні міжнародного дня захисту дітей ексклюзивне виконання пісень з мого нового альбому «Острів». Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті і я не з чуток знаю проблеми та складності дітей. Мрію, щоб кожне дитяче серце було зігріте теплом та турботою. Давайте допоможемо дітям, яким потрібна наша підтримка». Коментарі до допису співачка, яка отримує багато «теплих» привітів від підписників з України під кожним постом, цього разу обачливо закрила.

Сам фонд на своїх сторінці в мережі розповідає про «вісім років війни», а також про те, що діти, яким вони начебто допомагають, «втратили житло через українські снаряди».

Російські ЗМІ пишуть, що «Лорак закликає надати посильну допомогу у фонд «Щасливе дитинство», який допомагає дітям із Шахтарського дитячого будинку-інтернату в ДНР, Краснодонського дитячого будинку-інтернату в ЛНР, а також Терпеніївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Запорізької області. Нині там перебувають малюки, які втратили дах і своїх рідних під час бойових дій».

Читайте також: Лобода втрапила у скандал з благодійним концертом в Києві: її викрили на брехні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: