Блогерка Раміна розповіла, як спілкується із колишнім коханим Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай: Я вдячна колишнім партнерам за те, що вони навчили мене бути самостійною, думати про те, що відбувається всередині мене з психологічної точки зору
фото: скріншот відео

«Ми, коли розійшлися із Віталієм, говорили один про одного погане»

Блогерка та вдеуча Раміна Есхакзай розповіла, що у її житті було два-три приклади того, коли вона нормально розходилася із колишніми. Один із таких прикладів – взаємини зі співаком Віталієм Козловським. Цим вона поділилася у новому проєкті «30+».

Як відомо, у 2017 році Віталій Козловський освідчився Раміні Есхакзай, проте згодом пара скасувала весілля з невідомих причин. За словами Есхакзай, після розставання вони погано одне про одного відгукувалися, проте все змінилося після вторгнення Росії в Україну.

«Ми, коли розійшлися із Віталієм, говорили один про одного погане, але після повномасштабного вторгнення, ми поновили спілкування, підтримували один одного», – зауважила блогерка.

Раміна Есхакзай також пригадала, що є фото, де стоїть вона, а поруч Віталій Козловський і його теперішня дружина Юлія.

Як відомо, на момент стосунків Козловського та Есхакзай, Юлія була менеджером співака. Згодом, Козловський почав зустрічатися з Юлією, і цього року вона стала його дружиною та народила артисту сина.

«І коли Віталій приймав рішення, до кого йти з ексклюзивом на інтерв’ю та розповісти про те, що у нього народився син, обрав мене. І Юля, яка раділа, коли свого часу Віталій робив мені пропозицію, сиділа зі мною і обговорювала, про що йтиметься під час інтерв'ю», – поділилася ведуча.

Наприкінці Раміна Есхакзай сказала, що вона вдячна колишнім партнерам за те, що вони навчили її бути самостійною, думати про те, що відбувається всередині неї з психологічної точки зору.

Нагадаємо, Віталій Козловський одружився.

«Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок до смерті, цінності змінюються полярно – хочеться поспішати жити, поспішати любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту тільки одне: Дякую», – написав Козловський під світлиною.

Також співак Віталій Козловський, який вперше став батьком, показав ексклюзивні фото зі своїм первістком та дружиною Юлею. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: