Путіністи почали вибачатися перед Ані Лорак

фото з відкритих джерел

Керівник федерального проєкту з боротьби з корупцією та забезпечення безпеки (ФПБК) у Росії, Віталій Бородін, оголосив про завершення перевірки, що стосувалася Ані Лорак

Після повернення власниці українського громадянства співачки Ані Лорак на російський федеральний телеканал «НТВ» у новому сезоні вокального шоу «Ти супер!», вона стала об'єктом насмішок та негативних коментарів в країні-терористі. Кілька активістів, зокрема Віталій Бородін, закликали прибрати Кароліну Куєк (справжнє ім’я співачки) з телебачення і скасувати всі концерти. Однак зараз путініст змінив свою думку, про що й написав у Telegram.

Керівник федерального проєкту з боротьби з корупцією та забезпечення безпеки (ФПБК) у Росії, Віталій Бородін, оголосив про завершення перевірки, що стосувалася Ані Лорак.

Віталій Бородін
Віталій Бородін

Він та його пропутінська організація отримали відповідь на свої запити від відповідних установ. Раніше Бородін обіцяв розкрити особу таємного покровителя Ані Лорак в Росії, проте він опублікував пост з вибаченнями замість цього.

«Ми більше не проситимемо перевіряти її, оскільки всі питання, які нас хвилювали, вони зняті. Кароліна Куєк чиста перед законом, тому пропоную Лорак більше не мучити гучними заголовками у ЗМІ. Вона просто стала жертвою політичного режиму України, який спеціально створив їй образ нібито зрадниці Росії, але за фактом перевірки до неї питань немає… Сподіваюся, Лорак справді душею з Росією і точно не в політиці. Ну а те, що пишуть, я думаю, що багато про кого можна писати, але потрібні підтвердження. Надалі ми теж будемо уважними до вкидів», – заявив Бородін.

Бородін звернувся до генеральної прокуратури Російської Федерації із вимогою скасувати концерт Ані Лорак через підозру у фінансуванні Збройних сил України (ЗСУ). Виступ запланований на день народження Кароліни, 27 вересня, у Москві, де співачка планує святкувати своє 45-річчя разом з пропагандистами. Бородін вказав, що Ані Лорак є українкою, та стверджує, що гроші з концертів у Росії можуть бути направлені на підтримку України.

Цей крок викликав бурхливі обговорення також серед українців. Вони жартома дякували Лорак за фінансування ЗСУ, особливо за дрони, які нібито знаходили на території країни-терориста. На деяких була згадка фонду "Помсти Ані Лорак".

Раніше повідомлялося, що на уламках безпілотника, який сьогодні впав у Євпаторії після ранкової атаки по тимчасово окупованого Криму, побачили незвичний підпис. На ньому згадується відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії та підтримує злочинні дії диктатора Володимира Путіна.

На одному з безпілотників, який впав біля житлових будинків на вулиці Дємишева, написано: «Ані Лорак, дякую за борт».

Зазначимо, останнім часом в мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян. Виконавиці раз у раз доводиться спростовувати це в російській пресі і вкотре демонструвати свою підтримку кремлівській владі. Зокрема нещодавно зрадниця оголосила в Москві збір коштів для дітей, які «втратили житло через українські снаряди».

До слова, на адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту з боку росіян через звинувачення у фінансуванні ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак стала однією із суддів російського талант-шоу «Ти супер». Однак навіть серед росіян виникли дискусії про її зовнішність, а деякі зовсім зустріли співачку з обуренням.

Анонс із закликом Ані Лорак дивитися передачу був оприлюднений у соціальних мережах проєкту. На відео у співачки екстравагантна зачіска, що відкриває її обличчя. Важливо зазначити, що у своєму Instagram знаменитість має зовсім інакший вигляд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: