Повалій поскаржилася росіянам на своє понівечене обличчя

Після невдалої процедури одна щока Таїсії Повалій стала більшою за іншу
фото: російські ЗМІ

Зрадниця розповіла про невдалий похід до косметолога

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує агресію РФ проти України, зробила косметичну процедуру, що назавжди порушила симетрію її обличчя. Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами артистки, за часів, коли сучасних косметичних засобів ще не було, косметолог ввів їй в обличчя біополімерний гель. У результаті одна з її щік стала більшою за іншу. Причиною стало те, що лікар використав різну кількість препарату. Виправити цю помилку тепер не можна навіть хірургічним шляхом.

 «Ось так і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж», – пожалілася зрадниця України.

Нагадаємо, що уроженка України Таїсія Повалій взяла участь у пропагандистському концерті «Пісні руського міра», який днями відбувся у Кремлі. Там зрадниця України разом з Кубанським козачим хором заспівала українською народну пісню «Ти ж мене підманула».

Раніше зрадниця виступила на концертах в Уфі та Кемерово, де виконала російські патріотичні пісні. Після цього зрадниця поспілкувалася з журналістами і заявила, що «у Росії велике майбутнє», а також підтримала дії окупантів, які вбивають українців на війні.

Також Повалій заявила, що тепер її країна – Башкортостан. Таке зізнання артистка зробила на пропагандистському концерті в Уфі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: