Скандальна Христина Соловій обізвала колег (відео)

Соловій висловилась про співачок, які не їдуть на фронт
фото з відкритих джерел

Соловій розкритикувала українських артисток та назвала їх дурепами

Відома українська співачка Христина Соловій висловилася про колег, які не їздять з концертами до наших захисників на передову, аби підтримати їхній бойовий дух. Днями Соловій разом з керівником «Культурного десанту» Олександром Ремезом побувала на Харківщині, де окрім зустрічі з військовими, також взяла участь у брифінгу.

Під час заходу зокрема, йшлося й про роль артистів під час війни. Один з журналістів поцікавився у Ремеза, хто з виконавців відмовляється виступати на передовій. На що Ремез відповів, що про це знає більше Коля Сєрга і він вже не раз називав їхні імена.

Своєю чергою Соловій не втрималася і висловила, все що думає про таких колег. Коментар артистки вийшов розлогим та вичерпним. Юна зірка назвала таких колег дурепами: «Ну, ми вже чули всі ці історії. Як завжди, мені випадає щось коментувати про цих людей. Як правило, я цього не роблю. Але, якщо йдеться про цих співачок, яких ми маємо на увазі, я не можу нічого сказати, окрім того, що вони просто дури. Я би розвинула цю думку таким чином, що з'явилося дуже багато перевзуванців та пристосуванців, перевзуванок та пристосуванок. І всі вони дуже навчилися існувати в неіснуючій інфраструктурі українського шоубізу і розуміють, як легко можна впливати на аудиторію. Як просто можна, ще вчора будучи бажаним артистом в Росії, сьогодні записати цілу низку пісень українською мовою чи переінакшити тексти українських поетів і примазатися до свідомого українства. І такі люди, маючи ще один важливий інструмент, маючи популярність, авторитет та соціальний капітал вони не їдуть на фронт, тому що вони дури».

Христина Соловій співає для військових
Христина Соловій співає для військових
фото з відкритих джерел

Один з підписників Соловій в Instagram на таку її думку відповів, що такими своїми заявами вона розколює суспільство, мовляв, ворогу в середині й на зовні це і треба. На що виконавиця відповіла, що її позиція полягає не в поділі, а в тому, що призначення артистів у час війни – надавати підтримку і натхнення військовим, це дає їм відчуття важливості й потрібності, зміцнює їх силу духу і, як результат, – краще виконання бойових завдань.

Скандальна Христина Соловій обізвала колег (відео) фото 1

Ні Соловій, ні Ремез не стали називати імен цих артисток, але 30 серпня в інтерв'ю на YouTube-каналі «Ґрунт» Сєрга, відповідаючи на запитання, чи були зірки, які відмовилися приєднатися до «Культурного десанту», заявив, що такою артисткою є Тіна Кароль. Інших імен він тоді називати не став.

«Хтось просто обіцяв і не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. Вона за день (до концерту – «Главком») постійно відмовлялася. Ну, їй страшно. І я розумію, що були якісь причини, але базова – просто страх», – відповів тоді Сєрга.

Представники офіційного фан-клубу співачки у відповідь опублікували фото й відео, на яких артистку знято під час концерту перед українськими військовими. Ці знімки й відео сама артистка оприлюднила у серпні 2022 року.

Співзасновник «Культурного десанту» Олександр Чемеров 29 вересня в інтерв'ю українській журналістці Аліні Доротюк підтвердив слова Сєрги, зазначивши, що співачка відмовлялася від виступів неодноразово.

Український музикант Коля Сєрга, який зараз служить, на початку повномасштабного вторгнення РФ організував «Культурний десант», у межах якого артисти їздять з концертами на фронт, в госпіталі та у військові частини. Таким чином, вони підтримують українських захисників.

До ініціативи вже приєдналися репер Ярмак, музиканти Саша Чемеров і Мирослав Кувалдін, поет Павло Вишебаба, а також Міша Крупін, Даніель Салем, Світлана Тарабарова та багато інших.

Нагадаємо, 20 жовтня «Жадан і Собаки» та Христина Соловій випустили спільну пісню «Серце» та кліп на неї. Частково кадри для стрічки знімали у церкві Святого Андрія Первозванного. Музичне відео відразу викликало бурхливу реакцію у суспільстві. А парафія церкви повідомила, що кліп пропагує антихристиянські цінності, а тому попросили виконавців видалити його. Зокрема у кліпі є поцілунок двох дівчат.

Отець Юстин Бойко визнав, що представники храму справді дозволили знімати кліп у церкві, але каже, що сталася помилка та отці Василіяни не очікували такого сценарію. Наразі у львівській церкві святого Андрія через скандал скасували усі заходи, зокрема і ті, що мають благодійну мету. 22 жовтня не проводили запланований раніше благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Згодом Сергій Жадан запевнив, що команда не вводила церкву в оману і не змінювала сценарій кліпу «Серце» з Христиною Соловій.

Читайте також: Скандальна Христина Соловій у новому кліпі скопіювала образ легендарної співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: