Євробачення-2024: Аlyona Аlyona та Jerry Heil провели першу репетицію виступу в Швеції

alyona alyona та Jerry Heil під час репетиції номеру для Євробачення-2024
фото: eurovision.tv

Jerry Heil постає з нарощеним довгим волоссям у пастельній довгій сукні, а alyona alyona – сірому костюмі

Дует українських артисток Аlyona Аlyona та Jerry Heil, який з піснею Teresa & Maria представить Україну на «Євробаченні-2024», прибув до Мальме, Швеція, де цьогоріч відбуватиметься конкурс.

Євробачення-2024: Аlyona Аlyona та Jerry Heil провели першу репетицію виступу в Швеції  фото 1

Зокрема, виконавиці провели свою першу репетицію на головній сцені. На офіційному сайті «Євробачення» уже опублікували перші кадри з виступу та привідкрили завісу костюмів і декорацій. Так, Jerry Heil постає з нарощеним довгим волоссям у пастельній довгій сукні, а Аlyona Аlyona – сірому костюмі.

Команда дизайнерів пропрацювала все до дрібниць і доповнила образи виконавиць елементами обладунків, в які закладені потужні сенси незламності та героїзму. До слова, конкурсний номер українських представниць створений в темно-багряних відтінках.

Євробачення-2024: Аlyona Аlyona та Jerry Heil провели першу репетицію виступу в Швеції  фото 2

У коментарях єврофани високо оцінили такий задум і вже з нетерпінням чекають на міжнародний пісенний конкурс:

  • «Неперевершено! Я навіть і не очікував таких костюмів і кольорів».
  • «Божественно! За правильного підходу це буде розрив».
  • «Вони мене завжди дивують, але цього разу вони мене вразили, як ніколи, обожнюю їх».

Нагадаємо, «Євробачення-2024» відбудеться вже майже за тиждень. Півфінали пройдуть 7 та 9 травня, а фінал – 11. Представниці від України змагатимуться за вихід до гранд-фіналу 7 травня.

Нагадаємо, за результатами традиційного жеребкування для визначення черги виступів всіх учасників Євробачення-2024, представники від України Аlyona Аlyona та Jerry Heil змагатимуться за перемогу у першому піфвіналі під номером п'ять.

До слова, Аlyona Аlyona & Jerry Heil виступатимуть з треком Teresa & Maria. В Україні до пісні склалося різне ставлення. Деяким слухачам вона до вподоби, а інші – взагалі не сприймають. Причиною є те, що мати Тереза була неоднозначною особою в історії. У композиції йдеться про силу українських жінок під час війни та про виклики, з якими доводиться зіштовхуватися. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: