Продюсер Полякової розкрив її гонорар на скандальному весіллі та секрет торта за 100 тис. грн

Кондитери оцінили торт у 100 тис. грн
фото з відкритих джерел

Артистка заробила суму, що перевищує $10 тис., але менша, ніж $25 тис.

На початку жовтня у Львові відбулося гучне весілля експрокурора Ростислава Ільницького та ексспівробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. На святі виступили знамениті українські артисти, серед яких Оля Полякова. Через це на співачку та молодят вилилося чимало критики, оскільки більшість людей переконані, що святкувати настільки масштабні весілля у час повномасштабного вторгнення не на часі. Тепер продюсер виконавиці Михайло Ясинський зізнався, скільки грошей Олі Поляковій заплатили за виступ на святі.

За словами продюсера, Оля Полякова заробила суму, що перевищує $10 тис., але менша, ніж $25 тис. Втім, Михайло наголосив, що більша частина з тих коштів йде на роботу команди та фонду артистки. Водночас продюсер додав, що детальніше про суму гонорару й те, на що їх витратили, співачка розповість на своєму концерті, який відбудеться 26 жовтня в Києві.

«Люди кажуть, що я виправдовуюся. Ні, я хочу пояснити природу певних процесів. Це не 25 і це не 10. Більша частина йде на роботу команди та в фонд артиста. Якщо Оля заробила $4-5 тис., то було б добре. Куди вона їх витратила, ми побачимо на концерті», – зазначив Михайло Ясинський.

Крім того, українці звернули увагу на весільний торт наречених. За чутками він коштував приблизно 100 тис. грн. Втім, продюсер Полякової запевнив, що це неправда, оскільки кондитерський виріб майже повністю був пластиковий, а лише верхня частина справжня.

«Я знаю, наприклад, від одного артиста, який був там, що торт цей пластиковий, а справжній торт там був тільки на вершині. Мені не дуже це цікаво, але думаю, що людям, які обурені, цікаво було б дізнатися, що там насправді відбувалося», – поділився продюсер.

Ясинський зауважив, що молодята не мали морального права робити настільки масштабне свято. Утім, навіть попри повномасштабне вторгнення багаті люди в Україні як були, так і досі є, тому пишні гуляння й відбуваються. Вони заробляють ці гроші різними способами й це, як наголосив продюсер, правда життя, від якої люди стараються заховатися. Тож чоловік вважає, що «не весілля – зашквар, а наша економіка і наша свідомість — це зашквар». 

Нагадаємо, на початку жовтня Ростислав Ільницький та Роксолана Москва у розкішному комплексі Emily Resort відсвяткували весілля, яке тривало два дні. У перший день свято відвідало приблизно 300 людей, а в другий – ще 500. На весіллі ведучим був Григорій Решетник. Крім того, для молодят та гостей виступили зіркові артисти. Зокрема, Олександр Пономарьов, Оля Полякова та Дзідзьо.

З вищезазначених знаменитостей прокоментували ситуацію лише Григорій Решетник та Оля Полякова. Співачка зізналася, що у будь-яких ситуаціях вирішує працювати, бо її робота – розважати людей. Тож, виступивши на весіллі, вона лише виконала свою роботу та чесно заробила гроші. Також Полякова назвала себе Робін Гудом. Водночас після скандального весілля команда виконавиці ретельніше перевірятиме організаторів концертів як за кордоном, так і в Україні. 

Григорій Решетник також зазначив, що працює й заробляє гроші чесно, сплачуючи податки. Крім того, він наголосив, що допомагає людям, весь час живе в Україні й дуже любить свою роботу. Шоумен побажав українцям бути унікальними та стати особистостями – Решетник відповів на хейт після скандального весілля експрокурора.

Читайте також: «Вивозила гроші в трусах»: Полякова зізналася, як виїжджала за кордон після 24 лютого 2022-го

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: