Ані Лорак у сльозах поскаржилася на несправедливих українців

Останнім часом у мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян
фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що «ревіла від розпачу та несправедливості»

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак, яку тролили за «фінансування Збройних Сил України», поскаржилася російським пропагандистам на хвилю хейту від земляків. В етері «Центрального телебачення» на каналі НТВ вона мало не в сльозах розповіла про «непростий період» через звинувачення українців.

Артистка нібито була готова до хейту, але дуже тяжко це переносила. Ані Лорак на другому році повномасштабної війни Росії проти України вважає цькування необґрунтованим.

«Ревіла від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама та підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає», – сказала артистка.

Нагадаємо, на початку вересня Ані Лорак знайшла нову роботу на російському телебаченні – стала членом журі музичного телешоу «Ти супер!» на провладному каналі НТВ.

Раніше повідомлялося, що на уламках безпілотника, який 14 вересня впав у Євпаторії після ранкової атаки по тимчасово окупованому Криму, побачили незвичний підпис. На ньому згадується відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії та підтримує злочинні дії диктатора Володимира Путіна.

На одному з безпілотників, який впав біля житлових будинків на вулиці Дємишева, було написано: «Ані Лорак, дякую за борт».

Зазначимо, останнім часом у мережі багато жартують про те, що Ані Лорак таємно підтримує ЗСУ і донатить з концертів, на яких розважає росіян. Виконавиці раз у раз доводиться спростовувати це в російській пресі й вкотре демонструвати свою підтримку кремлівській владі.

До слова, на адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту і з боку росіян – через звинувачення у фінансуванні ЗСУ. Проте Ані Лорак зізналась в любові до РФ та відхрестилася від України.

Лорак наголосила, що останнім часом «жахається» кількістю брехливої ​​інформації про себе. Вона додала, що у 2008 році «отримала багато кохання та визнання від простих людей у ​​Росії».

Співачка розповіла: «На поклик серця я допомагаю дітям-сиротам, бо сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили кров». За словами виконавиці, вона ніколи нікому не надавала і не збирається надавати жодної військової допомоги, оскільки це «суперечить усьому тому, у що вона вірить».

Згодом путіністи почали вибачатися перед Ані Лорак.

Читайте також: Москву атакував безпілотник з написом «Ані Лорак. Фонд помсти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: