Клопотенко ошелешив весіллям із відомою співачкою: стали відомі неочікувані подробиці

Кулінар показався біля РАЦСу під руку із співачкою Вікторією Родько
Фото: Євген Клопотенко/instagram

Клопотенко зізнався, чи дійсно вирішив позбутися свого статусу холостяка 

Відомий український ресторатор Євген Клопотенко показав відео зі свого весілля із відомою співачкою Вікторією Родько, яке стало справжньою несподіванкою для його підписників. Тепер кулінар зізнався, чи насправді одружився.

У своєму Instagram кулінар запостив відео нібито зі свого весілля із солісткою колективу OY Sound System Родько (гурт брав участь у Нацвідборі на «Євробачення-2023»), а шофером весільної автівки був відомий комік Василь Байдак. На кадрах Клопотенко та співачка виходять із РАЦСу, після чого комік возить їх вулицями Києва і вони всі разом співають пісню про донати.

Згодом кулінар зізнався, що відео з начебто його весіллям було зроблене задля того, щоб розважити українців та заохотити їх більше допомагати українським захисникам. Він планує зібрати два мільйони гривень на авто для медиків, а весільним роликом хотів привернути більшу увагу до благодійного збору.

«Збираємо два мільйони не на хлопчика, не на дівчинку, а на авто для медиків інтернаціонального легіону. Заради такої справи я готовий на весілля. До того ж коли поруч співає чарівна наречена Вікторія Родько, а містом возить шофер мрії Василь Байдак – це не так вже й стресово, а дуже приємно», – заявив кулінар.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Він підкреслив, що треба зібрати  2 мільйони гривень на придбання для «Інтернаціонального легіону» автівок Pajero Wagon і їх переобладнання на кейсеваки, і додав, що «треба забирати своїх зі складних територій і рятувати».

Нагадаємо, український ресторатор та популяризатор української кухні Євген Клопотенко заявив, що «зі своїм рейтингом впізнаваності може легко йти в політику». Він наголосив, що проблема тільки в тому, що він так би й не проти був очолити якесь міністерство, проте доведеться відмовитися від ресторанів, а це не піде на користь українській кухні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: