«Моя робота – розважати людей». Полякова прокоментувала виступ на весіллі прокурора

Співачка заявила, що не займається аудитом своїх замовників, а чесно заробляє гроші
фото з відкритих джерел

Полякова відповіла на критику через виступ на весіллі прокурора Ростислава Ільницького і експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви

Співачка Оля Полякова відповіла на критику через виступ на весіллі прокурора Ростислава Ільницького і експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви. У своєму Instagram співачка заявила, що не займається аудитом своїх замовників, а чесно заробляє гроші.

«Так, моя робота – розважати людей, і я це роблю. Чесно, від душі і, так, за гроші, коли їх мають люди. Коли їх немає у людей, я теж працюю: танцюю, співаю, жартую, для дітей, військових, медиків, поранених. І їм це дуже подобається. Для мене це нагорода», – зазначила Полякова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Полякова додала, що українські артисти не займаються фінансовим аудитом клієнта.

«Невже хтось з вас серйозно думає, що я цікавлюся походженням доходів замовників своїх виступів? Мевже хтось думає, що я взагалі знаю, хто вони? Невже ви думаєте, що мені взагалі надають таку інформацію? Моя робота – точно не аудит і не розслідування, звідки в них є гроші... То може влада відповість мені і всім нам, звідки у цих людей гроші? Я знаю єдине, хочу жити і працювати в державі, де працює закон, і де держава відповідає за своїх службовців», – наголосила співачка.

Нагадаємо, на Львівщині колишній прокурор Ростислав Ільницький та співробітниця ДБР Роксолана Москва зіграли пишне весілля. Серед гостей на урочистій події, яка тривала не один день, було помічено депутатів, бізнесменів, співробітників податкової, поліції, ДБР та інших структур, а розважали їхні українські знаменитості.

Раніше українська співачка Оля Полякова жорстко відповіла користувачам соцмереж, які критикують її, що вона нібито показує «розкішне життя» під час війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: