Написана для Білик, але виконала Повалій. Автор розповів історію суперхіта 90-х

Білик виїхала за кордон, проте виступає з благодійними концертами та підтримує Україну. Повалій залишилася жити в Росії й активно підтримує злочинний режим Кремля
фото з відкритих джерел

Рибчинський: «Пісні не винні, що якась голосиста чмоня зрадила їх і свою Батьківщину»

Пісня «Цей дощ надовго» була написана для співачки Ірини Білик, проте виконала її Таїсія Повалій. Про це розповів автор хіта 90-х Євген Рибчинський, який нагадав історію створення пісні та презентував її власне виконання.

Пісні вже майже 30 років – Рибчинський написав її в 1995-му. Її повинна була виконати Білик, та все ж хіт заспівала Повалій, яка нині мешкає в країні-агресорці та всіляко підтримує Росію та президента Володимира Путіна. 

«Написав для Ірини Білик, своєї любої куми. Але так сталося, що Іруся пісню не заспівала. Чому? То довга історія. Виконала цей твір зрештою Таїсія Повалій, над альбомом для якої ми працювали тоді на Музичній біржі з Володею Бебешком. Виконала пісню гарно і співала її довго, допоки Таю цілком і повністю не з'їла рашистська культура, а я остаточно не заборонив співачці виконувати своїх пісень. Але пісні не винні, що якась голосиста чмоня зрадила їх і свою Батьківщину», – наголосив автор пісні «Цей дощ надовго».

Рибчинський наголосив, що все ж твори повинні жити, а хороші твори – жити довго. Тому він сам виконав пісню, для якої написав музику та слова.

Написана для Білик, але виконала Повалій. Автор розповів історію суперхіта 90-х фото 1

Зауважимо, що Євген Рибчинський – автор слів і музики багатьох популярних українських пісень:

  • «Чортополох», «Просто Тая», «Цей дощ надовго», «Не питай мене чому», «Буде так» та інших для Таїсії Повалій;
  • «Бал Розлучення сердець» для Софії Ротару;
  • «Ти моя» для Олександра Пономарьова;
  • «Авжеж» для Наталії Могилевської;
  • «Нічий», «Соната», «Війна завжди війна» для EL Кравчука;
  • «Того, хто не здався, не перемогти», «Не журись, не сумуй», «Наливай, козаче», «Я нікому тебе не віддам», «З нуля», «Отой старий в небесах», «Києве мій» для себе.

Раніше народний депутат Рибчинський написав вірш, присвячений ексрегіоналці, відомій співачці Таїсії Повалій, яка під час Революції Гідності втекла до Росії.  Він нагадав артистці про війну на Донбасі.

Як відомо, Білик і Повалій починали разом підійматися кар'єрною драбиною, також із ними в компанії були Олександр Пономарьов та EL Кравчук – українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадила Батьківщину, розповіла, чому заздрила Ірині Білик

Раніше повідомлялося, що Таїсія Повалій приїхала в Луганськ співати для окупантів. Компанію на сцені скандальній співачці склали путіністи Олександр Михайлов, Лариса Доліна, Сергій Шакуров та інші.

До того ж зрадниця Таїсія Повалій продовжує розповсюджувати російську пропаганду. Замість того, щоб засудити дії окупантів, артистка облила брудом Батьківщину – Таїсія Повалій підтримала вбивства українців (відео).

Крім того, Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: