Ані Лорак зізналась в любові до РФ та відхрестилася від України

В Instagram виконавиця розповіла, кого насправді підтримує
фото: RBC

Виконавиця розповіла, чи надавала коли-небудь військову допомогу

На адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту з боку росіян через звинувачення у фінансуванні ЗСУ, і тепер вона вирішила розставити всі крапки над «і». У своїй публікації в Instagram виконавиця розповіла, кого насправді підтримує.

Лорак наголосила, що останнім часом «жахається» кількістю брехливої ​​інформації про себе. Вона додала, що у 2008 році «отримала багато кохання та визнання від простих людей у ​​Росії».

Співачка розповіла: «На поклик серця я допомагаю дітям-сиротам, бо сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили кров».

За словами виконавиці, вона ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодної військової допомоги, оскільки це «суперечить усьому тому, у що вона вірить».

Ані Лорак підкреслила: «Я співачка, а не політик. І я щиро вірю, що лише кохання та музика здатні об'єднати нас у світі. Всім нечесним ЗМІ раджу перестати маніпулювати моїм ім'ям і займатися чесною журналістикою, яка базується на правдивих фактах, а не на фейкових вкиданнях».

Ані Лорак зізналась в любові до РФ та відхрестилася від України  фото 1

Раніше ми писали, що після хейту в мережі виконавиця засвітилась у Південній Кореї, що стало приводом для нових обговорень серед підписників і їх переконання у тому, що вона втекла з Росії. Росіяни впевнені: Ані Лорак підтримує ЗСУ, і це стало причиною цькування виконавиці в мережі, але вона сама не сказала жодного слова по ситуацію, що склалася в країні-агресорі. 

Також нагадаємо, що у травні Москву атакував безпілотник з написом «Ані Лорак. Фонд помсти». Українці підтримали жарт безіменого автора та писали Ані Лорак в соцмережі слова подяки: «Дякуємо Ані Лорак, її фонд ще зливає координати ППО», «Фонд помсти за скасування концертів в Москві». «Дякую Ані Лорак та Філіпу Кіркорову за допомогу в створенні дронів для сьогоднішньої атаки на Москву!»

Читайте також: Ані Лорак дасть концерт в Москві, на який прийдуть «зірки»-путіністи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: