65-річна Білозір вразила своїм фото після розлучення

Білозір про вишиванку: Наша сила, наша ідентичність і наш сакральний оберіг
Фото: соцмережі

Сьогодні, 18 травня, в нашій країні відзначають День вишиванки

Народна артистка України Оксана Білозір у День української вишиванки на своїй сторінці в соцмережі виклала фото, на якому позує в шикарному вишитому вбранні. «З Днем вишиванки! Наша сила, наша ідентичність і наш сакральний оберіг!», – йдеться в повідомленні під фото.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Оксана Білозір розлучилася з чоловіком – музикантом та колишнім директором Палацу «Україна» Романом Недзельським. Співачка каже, що залишилася з ним у дружніх стосунках. Рішення розлучитися виконавиця прийняла, оскільки «настав час, коли потрібно називати стосунки такими, якими вони є».

Першим про розлучення Білозір розповів львівський блогер Ростислав Калацинський, який взяв інтерв'ю у Романа Недзельського. «Главком» писав, що співачка Оксана Білозір публічно заявила, що позиватиметься до блогера, який оприлюднив інформацію про її розлучення. Блогер зробив свою заяву, заявивши: «Це вже було. До цього ви погрожували судом Олі Поляковій та Тоні Матвієнко за те, що вони заспівали пісню пана Ігоря Білозіра та вашу. Бажаю добра, а не ненависті».

Раніше «Главком» писав, що в квітні минулого року Оксана Білозір на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала звернення до колег – Олі Полякової та Тоні Матвієнко, яких звинуватила у тому, що вони «переспівують» чужі пісні. Тоді також мова йшла про звернення до суду.

Читайте також: «Холостячка» Мішина, яка оскандалилася відео, де засвітила роботу ППО, зробила заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: