Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

фото з відкритих джерел

Олексій Потапенко прокоментував хейт на його пісню «Волонтер», а також чутки про розлучення з Каменських

Музикант та продюсер Олексій Потапенко, якого звинувачували в тому, що під час війни довгий час знаходився за кордоном, пояснив, чому нині знову перебуває не в Україні. Про виконавець розповів в інтерв'ю сайту ТСН.

«Я не буваю в одному місці. Це пов'язано зі специфікою моєї роботи зараз. Я маю на увазі аукціони, благодійні концерти, збір на армію, гуманітарну допомогу тощо. В мене дуже великі зв'язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном», – прокоментував співак чутки, що він знову мешкає за кордоном.

Співак також згадав про хейт в бік його пісні «Волонтер», яка викликала хвилю обурення серед українців: «Я пишу різні пісні, з різним посилом і різним настроєм. Наприклад, пісню Насті Каменських «Я Україна» теж написав я, і вона дуже подобається людям. Багато хто вважає її неофіційним гімном цього важкого періоду нашого життя. Піснею «Волонтер» я точно нікого не хотів зачепити. Тому, користуючись можливістю, ще раз хочу вибачитися перед тими, кого це обурило. Якщо комусь не сподобалися саме ці рядки, пояснюю: я намагався зробити такий собі легкий жарт. Мама думала, що її донька десь там гуляє, але виявляється, що це не так, що вона волонтерила, вона допомагала. Це особисто моя авторська думка, і мною суть туди була закладена саме така. Але це перекрутили і сприйняли інакше. Що, загалом, нормально, бо кожен може сприймати усе по-своєму. Ну, нічого, буде ще багато нових інших пісень»

З приводу чуток про ймовірне розлучення з дружиною, співачкою Настею Каменських, Потап каже таке: «Чутки завжди були, є і будуть. І я до них давно звик. Але цього разу я навіть здивувався: невже люди вирішили, що ми не разом лише тому, що ми не викладали спільних фото? Життя – це не лише Instagram. Ми з Настею разом настільки тісно, як ніколи».

Читайте також: Хотілось більше грошей. Акторка Анна Саліванчук розповіла про чоловіка – нардепа «Слуги народу»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: