Відома українська артистка виконала російську пісню і втрапила у скандал

Аліна Гросу скандал жодним чином не коментувала
фото з відкритих джерел

Артистка нібито заспівала трек у США на приватній вечірці

Українська співачка Аліна Гросу потрапила у скандал через пісню «Белые розы» російського співака Юрія Шатунова. Артистка нібито заспівала цей трек у США на приватній вечірці з нагоди дня народження українця. Принаймні, саме так стверджує Telegram-канал Slay Music, який і поділився роликом із заходу. На відео Аліна Гросу в чорному комбінезоні стоїть на сцені та співає російською.

Коли саме було зроблене відео – невідомо. Telegram-канал, імовірно, натрапив на нього в Instagram. У ролику була лише вказана локація – один із ресторанів, що розташований у місті Голлівуд, штат Флорида.

Сама ж Аліна Гросу скандал жодним чином не коментувала. Артистка ані підтверджувала новини у ЗМІ, ані спростовувала їх. Однак українці обурені вчинком Гросу. Вони засудили виконання російських пісень на третій рік повномасштабного вторгнення та захейтили артистку.

  • «А ви бачили реакцію Гросу коли вона побачила, що її знімають?! Там, мабуть, заборонили знімати, коли вона виконувала русняві пісні. Якщо чесно, в мене шок і досі, в світі стільки пісень, а вона вирішила заспівати саме ту, яку виконував Шатунов, який підтримував війну».
  • «За гроші все купляється, і продається здоровий глузд».
  • «Ну так вона й одружена з москалем була. І намагалася там кар’єру будувати. І пісні для них співала із серії «Хочу я баса».

Нагадаємо, що Аліна Гросу вперше в житті вирішила випробувати удачу і купити лотерейний білет. Зірка зробила це в США, де живе з початку повномасштабної війни. Знаменитості пощастило і вона виграла двічі.   

Читайте також: Аліна Гросу показала своє житло, у якому власноруч робила ремонт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: