«Холостячка» Мішина, яка оскандалилася відео, де засвітила роботу ППО, зробила заяву

фото з відкритих джерел

Акторка написала, що допускає помилки: можу бути зрадником

Акторка та головна героїня одного із сезонів телешоу «Холостячка» на СТБ Ксенія Мішина на своїй сторінці в соцмережі опублікувала допис, у якому перепросила українців за незаконну публікацію роботи української ППО під час нещодавнього обстрілу Києва. 

«За ці два дні було багато внутрішніх процесів і стадій проживання ситуації. Від відчуття тривоги й розгубленості до прийняття, осмислення й бажання говорити. Але урок пройдено», – написала акторка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

«Але якщо люди і країна допустилися думки, що я можу бути зрадником, то я відповідаю – це не так! Єдине, що можу сказати: я живу тут, щодня медитую під українським небом, намагаюсь, як і всі, проживати великі стреси, допускаю помилки, але безмежно люблю свою країну і своїх людей. Уся моя діяльність для вас, і мені немає сенсу тримати оборону перед своїми. Тож за свої дії я прошу вибачення, бо жодних поганих мотивів у моїй голові не було й немає. І більше жодних ліхтариків у небі»,  – додала Мішина.

Раніше «Главком» писав, що співачка Інна Воронова, яка теж виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва, в СБУ заговорила українською. Нагадаємо, блогерка Воронова на своїй сторінці в соцмережі, як і Ксенія Мішина, виклала відео з роботою ППО у нічному Києві та обурила цим українців. Пізніше вона видалила повідомлення, але російські телеграм-канали встигли підхопити відео, щоб похвалитися, як зіпсували ніч українцям. В коментарях українці, а зокрема й жителі того самого ЖК, звідки знімала Воронова відео, обурюються її вчинком. Підписники закликали Службу безпеки України звернути увагу на блогерку.

Інна Воронова – дружина скандального Юрія Чернецького, якого посадили на 5 років за збут наркотиків «київській еліті». Коли чоловіка судили, Воронова збирала для нього гроші на заставу, що викликало обурення серед українців. Згодом подружжя оголосило, що розлучається.

Читайте також: Софія Ротару перервала тривале мовчання та звернулася до українців в мережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: