Оксана Білозір тягне до суду блогера, який оприлюднив інформацію про її розлучення

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка ствержує, що інформація про розлучення, яку першим оприлюдним блогер, подана некоректно

Співачка Оксана Білозір на львівському радіо «Перший Західний» заявила, що позиватиметься до блогера Ростислава Калацинського, який оприлюднив інформацію про її розлучення з музикантом та колишнім гендиректором Палацу «Україна» Романом Недзельським.

«На превеликий жаль, ваш багаторічний шлюб з Романом Недзельським припинив існування, – звернувся до співачки тележурналіст Зеновій Карач. – Це не подавалося широко. Інформація спливла, як ексклюзив, в інтерв'ю одного із львівських блогерів. І історія вашого розлучення прозвучала не дуже гарно».

Співачка каже, що нині переживає непрості дні: «Знаєте, що мене найбільше вразило? Дуже багато негативних коментарів в мою сторону. Це мене вразило! За все своє життя я отримувала кілька таких ударів. Я називаю це медіакілерством. Романа дуже поважаю, пишаюся тим, що ще до війни він подався в ЗСУ. Запросив мене в ресторан і оголосив, що прийняв таке рішення. Я вражена вчинком людини, яка брала коментар, бо це жорстока маніпуляція. Якщо озвучуєш якусь подію, то хоча б елементарно зайди в реєстр судових рішень і поцікався, коли було прийняте те судове рішення. Це не зараз трапилося, а в минулому році. Він відповість за це. Я притягну його до відповідальності за неправдиві дані, які він озвучив. Та за ті маніпуляції, які він провів з моїм колишнім чоловіком. Не провірити інформацію, вихопити з контексту».

«Процес нашого розлучення тривав чотири місяці, – додає співачка. – Роман не отримував сповіщення про розлучення, будучи на фронті. На той час він працював в Обухівській теробороні. Це не сніг на голову. Ми не живемо разом більше 10 років. Про це знають всі наші друзі. Роман – мій хороший друг, батько моєї дитини – сина Ярослава. Однак, з іншої сторони, мої діти і внуки багато років бачили неправильні стосунки сімейні. В подальшому воно могло вплинути і на їхню сімю. Це небезпечно. Пришла пора, коли довелося визнати: стосунки вичерпали себе. В родині має бути любов, спільне ведення, кожен має вкладатися в зміцнення родини. Якщо такого немає, то навіщо робити ширму для видимості красивих та гарних стосунків? Я залишаюся для Романа другом. Його уже люблять діти, внуки. Але оця нечесна інформація з точки зору подачі матеріалу цим недоблогером… Він відповість».

Читайте також: Рудницька потрапила у скандал: назвала коментаторів Євробачення «трансвеститом» та «ватником»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: