Марія Яремчук запалила на Євробаченні з піснею свого тата після п’ятирічного мовчання

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Останні роки співачка зупинила свою концертну діяльність

В англійському Ліверпулі триває прямий етер другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2023. Учасниця конкурсу 2014 року Марія Яремчук запалила на сцені попурі найвідоміших українських музичних творів у сучасному аранжуванні. Перформанс отримав назву «Музика поєднує покоління». У ньому також взяли участь репер Otoy та 14-річна представниця України на дитячому «Євробаченні-2022» Злата Дзюнька.

Марія Яремчук заспівала в Ліверпулі також композицію свого батька, Назарія Яремчука, «Родина». До слова, ім’я Марії Яремчук в списку українських зірок на сцені Євробачення стало несподіванкою. Вона майже десять років тому представляла Україну на «Євробаченні» з піснею Tick-Tock і посіла шосте місце. Останні п’ять років співачка зупинила свою концертну діяльність, не випускала нових пісень. Тож виступ у Ліверпулі стане для Марії великим поверненням на сцену.

Раніше «Главком» писав, що дві українські співачки запалили на сцені Євробачення. Перший півфінал Євробачення відкрила українська зірка – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка й веде шоу. У першому півфіналі прозвучала україномовна пісня The Hardkiss «Маяк» – один з треків, які гурт випустив з початку повномасштабного вторгнення Росії. Лідерка The Hardkiss постала у неймовірному вбранні: чорному шкіряному комплекті. Родзинкою вбрання став поділ сукні, на якому зображений палаючий вогонь. Образ доповнювали оригінальні рукавички. Образ на відкриття «Євробачення-2023» у Ліверпулі для артистки розробив український бренд GUDU.

Ще одна українська співачка виступила в першому півфіналі Євробачення. Alyosha обрала для виступу пісню Ordinary World культового британського поп-рок-гурту Duran Duran. Співачка Alyosha запалила на сцені разом із британською співачкою Ребеккою Фергюсон. Зал сприйняв композицію шквалом оплесків.

Читайте також: На Євробаченні в Ліверпулі захопливо пролунав легендарний «Щедрик» Леонтовича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: