Реінкарнація Ірини Білик. Соцмережі обговорюють образ Клавдії Петрівни, яка відкрила своє обличчя

Користувачі соцмереж порівняли Klavdia Petrivna із Іриною Білик
колаж: glavcom.ua

На першому своєму концерті у Палаці спорту загадкова співачка, як і обіцяла відкрила своє обличчя, але так і не зняла темні окуляри

Після першого концерту української співачки Klavdia Petrivna, який зібрав повну залу, у соцмережах помітили схожість артистки із Іриною Білик.

Артистка з'явилася перед глядачами в білому костюмі з розпущеним волоссям. Вона зняла капелюха та показала обличчя, однак невід'ємною частиною образу залишалися окуляри з декором.

Klavdia Petrivna на своєму першому концерті
Klavdia Petrivna на своєму першому концерті
фото: скріншот Сцена.ua
Klavdia Petrivna вийшла на сцену без традиційної маски на обличчі й капелюха на голові
Klavdia Petrivna вийшла на сцену без традиційної маски на обличчі й капелюха на голові
фото: скріншот/Ваня Рассел

Водночас користувачі соцмереж порівняли Klavdia Petrivna із Іриною Білик через схожість образів.

Реінкарнація Ірини Білик. Соцмережі обговорюють образ Клавдії Петрівни, яка відкрила своє обличчя фото 1
фото: скріншот

Подібний образ в окулярах використовувала Ірина Білик у середині 90-х років, зокрема, коли їздила країною з альбомом «Нова».

Ірина Білик на обкладинці альбому «Нова»
Ірина Білик на обкладинці альбому «Нова»
фото з відкритих джерел
Образ Ірини Білик у середині 90-х
Образ Ірини Білик у середині 90-х
фото з відкритих джерел
Klavdia Petrivnaукраїнська співачка, авторка пісень, що зберігає анонімність. Набула швидкої популярності у соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею «Знайди мене». Від початку кар'єри виконавиця зберігає анонімність.

Артистка приховувала свою справжню особистість від самого початку карʼєри, хоча деякі слухачі давно здогадувалися, що під маскою ховається артистка Соломія Опришко.

Після виходу на сцену 30 серпня, шанувальники впізнали у співачці Соломію Опришко, хоч офіційно зірка не називала своє імʼя та виступала в окулярах.

Нагадаємо, 30 серпня у Києві відбувся перший концерт найзагадковішої української співачки Klavdia Petrivna. Дебютний концерт співачки зібрав повну залу. Klavdia Petrivna вийшла на сцену без традиційної маски на обличчі й капелюха на голові.

Як повідомлялося, загадкова українська співачка Клавдія Петрівна тривалий час зберігає інкогніто, Так, у мережі почали ширити інсайдерську інформацію про те, що у травні відбудеться грандіозний концерт-презентація, де публіка вперше зможе побачити та почути виконавицю наживо. 

Раніше співачка Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю за свою кар'єру. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан».

До слова, Klavdia Petrivna відома піснями «Знайди мене», «Імператори», «Я тобі брехала», «Барабан», «Я щаслива».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: