Львівський блогер, якого тягне до суду Оксана Білозір, публічно звернувся до співачки

Співачка погрожує блогеру судом
фото: Главред

Ростислав Калацинський першим оприлюднив інформацію про розлучення Білозір з чоловіком

Співачка Оксана Білозір заявила, що позиватиметься до блогера Ростислава Калацинського, який оприлюднив інформацію про її розлучення з музикантом та колишнім гендиректором Палацу «Україна» Романом Недзельським. Блогер зробив свою заяву.

В коментарі «Главкому» Калацинський розповів, що ніяких документів з приводу цього інциденту йому не надходило, інтерв‘ю Білозір він бачив та залишив під ним коментар: «Написав наступне: слухаю інтерв‘ю. Жорстока маніпуляція? Ви про що? Пані Оксана сама перекручує факти. По-перше, це був ніякий не коментар, а повноцінне інтерв‘ю з Романом Недзельським. По-друге, перед виходом інтерв‘ю я писав і просив прокоментувати сказане Оксану Білозір. Вона прочитала повідомлення, але не відповіла. Дзвонив і розмовляв з менеджеркою Оксани, пані Наталею і також повідомив, що вийде це інтерв‘ю. Запитав: чи дасть вона коментар? Вони вирішили проігнорувати, хоча ще рік тому ми записували інтерв’ю з Білозір. По-третє, з приводу реєстру державних рішень, то в інтерв’ю пан Роман Недзельський чітко сказав, що «ми розлучилися минулого року», тобто у 2022, а пані Оксана хоче перекрутити факти і заявляє про якусь недостовірність».

«І ще одне, в інтерв‘ю Оксану Білозір я не називав поганими словами, як вона. Соромно, що Оксана хоче закрити рот своєму чоловікові, який зараз в ЗСУ, в гарячій точці. Чи осоромити мене. І погрожує судом. Пані Оксано, відео коментує ваш чоловік, це першоджерело. Але це вже було. До цього ви погрожували судом Олі Поляковій та Тоні Матвієнко за те, що вони заспівали пісню пана Ігоря Білозіра та вашу. Бажаю добра, а не ненависті. Ви будьте також чесною людиною і розкажіть, як все було, а не розкручуйте скандал», – додав блогер в коментарі.

Нагадаємо, співачка Оксана Білозір на львівському радіо «Перший Західний» заявила, що позиватиметься до блогера Ростислава Калацинського, який видав в ефірі інформацію про особисте життя співачки. Виконавиця назвала Калацинського «недоблогером», який займається «медіакілерством».  

Раніше «Главком» писав, що в квітні минулого року Оксана Білозір на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала звернення до колег – Олі Полякової та Тоні Матвієнко, яких звинуватила у тому, що вони «переспівують» чужі пісні. Тоді також мова йшла про звернення до суду. 

Читайте також: На Євробаченні в Ліверпулі захопливо пролунав легендарний «Щедрик» Леонтовича

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: