Навіть школу не закінчила. Народна артистка України розповіла про Ані Лорак

Братущик про Лорак: Нині живе, як маріонетка, лялька
фото з відкритих джерел

Співачка Інеса Братущик каже, що Кароліна Куєк все життя розмвляла російською мовою

Народна артистка України, співачка Інеса Братущик, яка з початком повномаштабного вторгнення знайшла з родиною тимчасовий прихисток за кордоном, розповіла в інтерв'ю «Главкому», як ставиться до колег, які після 24 лютого роблять вигляд, що в світі нічого не змінилося.

«Мені шкода цю дитину, – каже Інеса Братущик. – Кароліна свого часу навіть не закінчила школи. Це дитина, яку висмикнули ще в несвідомому віці в доросле життя. Обдароване дитя – симпатична, сценічна, співаюча. Я завжди, як мама, виправдовую дітей… Ну не встигли їй привити любові до нашої землі! Вона все життя розмовляла російською. Нині живе, як маріонетка, лялька. Звідси і всі її недолугі вислови, ці інтерв’ю про те, що вона «дерево любові і може нести в світ тільки любов». Хтось шукає в тому якийсь сенс – не треба, бо це просто недолуге дитятко. Хоча відповідальності з неї вже ніхто знімати не буде. Вона доросла і зробила свій вибір».

Інеса додає, що не вважає Ані Лорак своєю колегою: «Для мене колеги – це ті, хто збирає кошти на ЗСУ. Я колега з тими, хто сьогодні працює заради одного дня – нашої Перемоги. Ми всі тут, за кордоном – дипломати, представники своєї країни. Ми – той жовто-блакитний прапорець, який я дуже часто бачу на тамтешніх машинах. Причому, це ж не українці з ними їздять – місцеві хопці виходять із-за керма. Я їм так дякую. З іншого боку, мені дуже неприємно бачити українців, які поводяться тут так, ніби їм винен весь світ. Ніхто нам нічого не винен! Війна – це наша біда, це наше горе. І коли ми приходимо в чужий дім, маємо себе поводити, як люди. Запам’ятайте, українці по світу: так, як ви себе поводите, будуть судити про нашу країну. Не можна уподібнюватися тим невігласам, які увірвалися у наш дім».

Раніше «Главком» писав, що Інеса Братущик пояснила, чому Таїсія Повалій не має права співати українські пісні.

Читайте також: Відомий блогер оприлюднив нсподівану причину ворожнечі Фреймут на Єфросиніної

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: