Співачка, яка виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва, в СБУ заговорила українською

Інна Воронова розкаялася за відео на камеру

Співачка Інна Воронова, яка під час нещодавнього обстрілу виклала в мережу роботу ППо та навіть вказала геолокацію, викликали в СБУ.

Цікаво, що під візиту до правоохоронних органів Воронова навіть заговорила українською мовою, хоча раніше всі свої пости в Інстаграм записувала російською.

«Під час чергового акту тероризму з боку РФ розмістила відео з роботою ППО Києва в соцмережах. Відео поширилося в російських ЗМІ. Я робила це без злого наміру, на цей момент СБУ було проведено зі мною профілактичну бесіду і вичерпно пояснено про негативні наслідки. Повністю визнаю свою провину і прошу вибачення в українського народу», – заявила Інна у відео, яке розміщене на ютуб-сторінці СБУ.

Тим часом правоохоронці заявили, що вдалося ідентифікувати одразу шістьох жителів столиці, які публікували роботу ППО. У них забрали мобільні телефони та комп’ютерну техніку. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, співачка та блогерка Інна Воронова на своїй сторінці в соцмережі виклала відео з роботою ППО у нічному Києві та обурила цим українців. Пізніше горе-блогерка видалила повідомлення, але російські телеграм-канали встигли підхопити відео, щоб похвалитися, як зіпсували ніч українцям. В коментарях українці, а зокрема й жителі того самого ЖК, звідти знімала Воронова відео, обурюються її вчинком. Підписники закликали Службу безпеки України звернути увагу на Воронову. Пізніше співачка записала новий ролик.

Інна Воронова – дружина скандального Юрія Чернецького, якого посадили на 5 років за збут наркотиків «київській еліті». Коли чоловіка судили, Воронова збирала для нього гроші на заставу, що викликало обурення серед українців. Згодом подружжя оголосило, що розлучається.

Читайте також: Зеленська в Кореї вигуляла три цікаві образи від українських дизайнерів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: