Володар «Ґреммі» помер просто під час виступу на сцені

FatMan Scoop найбільш відомий своєю співпрацею з Міссі Елліотт і Сіарою над хітом 2005 року Lose Control і піснею Мерайї Кері It's Like That
фото: Naomi Rahim/WireImage

Зірці було 53 роки

У п'ятницю, 30 серпня, помер відомий американський репер, володар музичної премії «Ґреммі» FatMan Scoop. Артист знепритомнів просто під час концерту. Про це повідомляє The Guardian.

Трагічний інцидент стався у штаті Коннектикут. Виконуючи одну зі своїх пісень, репер несподівано знепритомнів. Виконавця одразу ж доправили до найближчої лікарні, проте було вже запізно. Життя FatMan Scoop врятувати не вдалося. Наразі причини смерті 53-річної зірки не розкриваються.

Агентство MN2S, яке представляє репера, підтвердило його смерть та опублікувало офіційну заяву.

«Scoop цінували у музичному світі, його творчість любили незліченні шанувальники по всьому світу. Його легендарний голос, заразлива енергія та неординарна особистість залишили незабутній слід в індустрії. FatMan Scoop був не просто виконавцем світового класу, він був батьком, братом, дядьком і другом. Він дарував нам сміх, був постійним джерелом підтримки, непохитної сили та мужності», – сказали представники виконавця.

Зазначимо, що FatMan Scoop найбільш відомий своєю співпрацею з Міссі Елліотт і Сіарою над хітом 2005 року Lose Control і піснею Мерайї Кері It's Like That. Свою популярність Scoop здобув ще у 1990-х роках. За вищезгадані хіти його нагородили премією «Ґреммі».

Ще однією популярною піснею репера є трек Be Faithful 1999 року. Пісня отримала міжнародний успіх у 2003-му, коли очолила чарти в Ірландії та Великобританії.

Нагадаємо, що наприкінці серпня померла багаторічна солістка Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, заслужена артистка України Наталія Величко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: