Оксана Білозір розкрила правду про розлучення: Не живемо разом вже 10 років

фото з відкритих джерел

Співачка Білозір каже, що мешкає в орендованому будинку

Народна артистка України Оксана Білозір вперше прокоментувала новину про розлучення з чоловіком – музикантом та колишнім директором Палацу «Україна» Романом Недзельським. Співачка каже, що залишилася з ним у дружніх стосунках, незважаючи на розлучення у грудні 2022 року.  Про це пише «Обозреватель».

«Почнемо з того, що тут ніякої сенсації немає. Сенсації вигадують люди, які мали взяти зброю до рук і йти воювати, як воює Роман. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом. Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом із його мамою та з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі», – розповіла Оксана Білозір.

Рішення розлучитися виконавиця прийняла, оскільки «настав час, коли потрібно називати стосунки такими, якими вони є»: «Роман чудово знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розводили десь два чи три місяці, здається. Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно».

«Це все так підвів ведучий, який брав у нього інтерв'ю. Починали розмову зовсім інакше: як служити, як воювати. Роман для мене чудовий та надійний друг. Ми спілкуємось, діти його люблять, онуки його люблять. Те, що ми закінчили свої стосунки – це наше особисте та наше приватне. Робити на цьому якийсь піар, мені смішно. Накрутили цілу історію. Кожна людина має право на емоції. Може, у нього настрій був поганий, може, якась хвиля підійшла», – додала Білозір.

Нагадаємо, музикант Роман Недзельський, який зараз служить на фронті, на днях заявив, що розлучився зі співачкою Оксаною Білозір.

На початку лютого «Главком» писав, що Оксана Білозір втретє стала бабусею. У її старшого сина Андрія, який має двох дочок, народився син. Дружина старшого сина Білозір – Лариса Білозір, народна депутатка 9-го скликання. 

Народна артистка Білозір має двох синів. Андрій народився в шлюбі з Народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. Від музиканта та продюсера Романа Недзельського у виконавиці син Ярослав.

У липні минулого року «Главком» спілкувався з Недзельским з приводу зникнення співака Олега Винника, з яким музикант дружить. Говорили тоді і про Оксану Білозір. «Моя дружина Оксана п'ять місяців була в Україні – займалася громадською діяльністю, а зараз її запросили волонтери з Америки. У США проходить її благодійний тур для ЗСУ та України. Мета виступів – привертати ще більше уваги до наших проблем, щоб ми змогли вибити окупантів із наших земель. Спілкуватися телефоном вдається нечасто. По-перше, часові пояси. По-друге, там, де я перебуваю, не завжди є зв'язок», – розповідав нам Роман. 

Читайте також: Розлучення Оксани Білозір. Суд озвучив причини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: