Klavdia Petrivna зняла окуляри і повністю показала обличчя

Klavdia Petrivna розкрила свою персону
фото: скріншот

Співачка зняла окуляри, які були частиною образу на концерті напередодні

31 серпня у «Палаці спорту» відбувся другий сольний концерт української співачки Klavdia Petrivna. Під час виступу вона нарешті показала своє обличчя без масок та окулярів. Відео з концерту артистка опублікувала в Instagram.

Перед глядачами постала дівчина з хвилястим, світлим волоссям у білому костюмі. Співачка зняла окуляри з декором, які були частиною образу на концерті 30 серпня, і повністю показала своє обличчя.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Klavdia Petrivna (@klavdia_petrivna)

«Ви божевільні, дякую вам!» – підписала ролик виконавиця.

Співачка приховувала свою справжню особистість від самого початку карʼєри, хоча деякі слухачі давно здогадувалися, що під маскою ховається артистка Соломія Опришко.

Після виходу на сцену 30 серпня, шанувальники впізнали у співачці Klavdia Petrivna Соломію Опришко, хоч офіційно зірка не називала своє імʼя та виступала в окулярах.

Відомо, що Соломія Опришко – співачка з Львівщини, яка закінчила Дрогобицький музичний коледж імені Василя Барвінського. Її одногрупником був музикант Osty, з яким у Клавдії Петрівни є спільний трек «Хто ти».

Нагадаємо, 30 серпня у Києві відбувся перший концерт найзагадковішої української співачки Klavdia Petrivna.  Дебютний концерт співачки зібрав повну залу. Klavdia Petrivna вийшла на сцену без традиційної маски на обличчі й капелюха на голові.

Водночас після першого концерту української співачки Klavdia Petrivna у соцмережах помітили схожість артистки із Іриною Білик. Артистка з'явилася перед глядачами в білому костюмі з розпущеним волоссям. Вона зняла капелюха та показала обличчя, однак невід'ємною частиною образу залишалися окуляри з декором.

Подібний образ в окулярах використовувала Ірина Білик у середині 90-х років, зокрема, коли їздила країною з альбомом «Нова».

Раніше співачка Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю за свою кар'єру. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: