Кондратюк неочікувано висловився про зникнення Винника

Винник хворий і зараз перебуває в Німеччині
фото з відкритих джерел

«Він поїхав за кордон і там залишився. Це його вибір. Якщо людина боїться і біжить від війни, то це до психіатра, а не до мене»

Продюсер і ведучий Ігор Кондратюк зізнався, що думає про зникнення співака Олега Винника. Про це він розповів у інтерв'ю Славі Дьоміну.

Кондратюк висловився про Винника, який проживає у Німеччині та не дає концертів. «У мене немає ніякого ставлення до Олега Винника. Він поїхав за кордон і там залишився. Це його вибір. Якщо людина боїться і біжить від війни, то це до психіатра, а не до мене. Чи ганебно це по відношенню до хлопців, які зараз сидять в окопах? Так, ганебно», – сказав ведучий.

Зауважимо, з початком повномасштабної війни Олег Винник загадково зник. Зірка майже не з’являється у своїх соцмережах, не випускає нових музичних хітів і ніяк не виходить на зв’язок. Українців збентежила така поведінка артиста. Незабаром стало відомо, де перебуває співак і що насправді з ним сталося.

Виявилося, що артист хворий і зараз перебуває в Німеччині, де він будував карʼєру ще до успіху й визнання в Україні. Музикант лікується в хорошій клініці в Берліні. Винник активно займається волонтерством: купує автомобілі для ЗСУ та створив спеціальний фонд «Вовчиця». 

Раніше Олег Винник зізнався, що одружений та має сина. Артист не говорить про свою сім’ю публічно, бо не хоче, аби його рідні стали жертвами переслідувань з боку зацікавленої преси.

Зазначимо, що Ігор Кондратюк розповів, за що Олег Винник подавав на нього до суду.

Нагадаємо, Кондратюк зізнався, яка в нього пенсія та скільки він отримував за «Караоке на Майдані».

До слова, Ігор Кондратюк напророкував майбутнє Оксані Марченко. Продюсер та скандальна ведуча певний час працювали в одному розважальному шоу. Кондратюк уточнив, що їхні дружні взаємини дали тріщину у 2014 році, коли Ігор відверто написав допис про Донбас. Продюсер не приховував своїх думок, що Марченко «стала такою ж запроданкою, як і її чоловік Віктор Медведчук». Водночас він зазначив, що іншого повороту подій від Оксани він і не очікував.

Крім того, Кондратюк прокоментував скандал між активістами та Чорноволом. Він розкритикував дівчину покійного Героя України Дмитра Коцюбайла «Да Вінчі».

Як відомо, Бурмака різко прокоментувала слова Кошового та Винника, які не уявляють себе на фронті

Читайте також: Олег Винник пояснив, чому раптово «випарувався» із соцмереж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: