Олег Винник пояснив, чому раптово «випарувався» із соцмереж

Олег Винник довго лікувався в Німеччині
фото з відкритих джерел

У квітні зі сторінки Винника раптом зникли всі публікації, навіть ті, що стосувалися війни в Україні

Український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення Росії зник з медіапростору, пояснив, чому не пише фанатам у соціальних мережах. У розмові з журналісткою Вікторією Курочкою артист зізнався, чому зник з Instagram. Коротким фрагментом розмови поділилася очільниця фанклубу співака Валерія Барон.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Валерия Барон (@valery_baron)

«У мене зараз досі немає доступу до моїх сторінок у соцмережах», – відповів на запитання Винник.

Співак додав, що вже звернувся до правоохоронних органів в Україні з цього приводу.

Додамо, що у квітні зі сторінки Винника раптом зникли всі публікації, навіть ті, що стосувалися повномасштабного вторгнення. Згодом з’ясувалося, що це зробив не сам артист, а його менеджер.

Нагадаємо, що Олег Винник дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Крупным планом», в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Варто нагадати, що блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: