Ігор Кондратюк розповів, за що Олег Винник подавав на нього до суду

Кондратюк: Мені б ще присудили батрачити на Олега Винника
Фото: УП

Кондратюк згадав, як Винник намагався притягти його до відповідальності за історію в ефірі

Продюсер Ігор Кондратюк, який свого часу був телеведучим програм «Караоке на Майдані» «Шанс» розповів, навіщо Олег Винник вже будучи достатньо відомим виконавцем в Україні, позивався до нього в суді.

Кондратюк розповів в інтерв'ю ютуб-каналу Stand Up Battle Club: «Колись підходить до мене біля офісу молодий русявий хлопчик і каже: «Хочу потрапити до вас у програму «Шанс». Я кажу: «Так легко все не відбувається. Ти маєш прийти до мене на «Караоке на Майдані».

Кондратюк згадує, що молодий чоловік начебто розповів, що його звуть Олег Винник, і вручив Кондратюку диск із своїми записами: «Чому я думаю, що це був Винник? Тому що він далі сказав легенду, яка збіглася з його біографією. Він сказав: «Я зараз співаю в Німеччині, працюю в мюзиклах».

І от коли Ігор Кондратюк розповів цю історію в одному з випусків програми «Караоке на Майдані», йому зателефонував адвокат співака і повідомив, що Винник подав на нього до суду за неправдиву інформацію. Однак продюсер, за його словами, відразу зрозумів, навіщо це виконавцю: «Я дивлюся – афіші Винника розклеєні. То був перший його концерт у Палаці «Україна». Думаю: «Так це взагалі піар, ми ж знаємо цей шоу-бізнес!» Тому відповів, що знайде диск і принесе його на засідання суду. А невдовзі йому поаідомили, що позов відізваний: «Я сказав: «Жаль, тому що я знайшов диск». Однак Кондратюк зізнається, що блефував, диск він не знайшов: «І якби я прийшов у суд, то мені б ще присудили батрачити на Олега Винника».

Читайте також: Львівський блогер, якого тягне до суду Оксана Білозір, публічно звернувся до співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: