Ігор Кондратюк напророкував майбутнє Оксані Марченко

Кондратюк не приховував свого розчарування, що Марченко стала запроданкою
фото з відкритих джерел

Продюсер також міркував про те, якою може бути подальша доля Марченко в Україні

Український продюсер Ігор Кондратюк нагадав, що припинив спілкуватися з ведучою-втікачкою, дружиною Віктора Медведчука Оксаною Марченко дуже давно. Про це він розповів в інтерв’ю «Українській правді».

Продюсер та скандальна ведуча певний час працювали в одному розважальному шоу. Кондратюк уточнив, що їхні дружні  взаємини дали тріщину у 2014 році, коли Ігор відверто написав допис про Донбас.

Ігор Кондратюк напророкував майбутнє Оксані Марченко фото 1

«Написав різкий пост про Донбас. Оксана захотіла зі мною поговорити на цю тему. І тут ми з'ясували, що Оксана говорить про якийсь «народ Донбаса». Про те, що це в Криму було таке волевиявлення. Я їй сказав, що це маячня! Це українська територія! Після цього наші теплі відносини зійшли нанівець», –прокоментував Кондратюк.

Продюсер не приховував своїх думок, що Марченко «стала такою ж запроданкою, як і її чоловік Віктор Медведчук». Водночас продюсер зазначив, що іншого повороту подій від Оксани він і не очікував.

Ігор Кондратюк напророкував майбутнє Оксані Марченко фото 2

«Коли ти заміжня за Медведчуком, то в тебе є дуже мало можливостей не стати зрадницею. Мені здається, що бік Оксани Марченко – це, скоріше, бік багатої жінки. І це, мабуть, все виправдовує», – нагадав Кондратюк.

Продюсер також міркував про те, якою може бути подальша доля Марченко в Україні.

«Подальша доля – зрадниця до кінця свого життя. Ганебна зрадниця. Жінка, яка була дуже знаною в Україні та мала колосальну кількість прихильників, просто взяла помножила себе на нуль у цьому сенсі. Зате в неї є гроші. Володіє нафтовими родовищами. І, мабуть, вважає, що це круто», – підсумував Кондратюк.

Додамо, що дружина проросійського політика Віктора Медведчука Оксана Марченко вимушено покинула Україну напередодні повномасштабної військової агресії Росії. Таку тезу просуває її адвокат Світлана Савченко.

Нагадаємо, що лідер гурту «Бумбокс», який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, згадав, як свого часу працював суддею на талант-шоу «Х-Фактор», яке знімало СТБ. Ведучою телепрограми тоді була одіозна Оксана Марчекнкно, а одним із суддів – росіянин Сергій Сосєдов, який пізніше став затятим путіністом.  

Читайте також: Відомий телепродюсер поділився несподіваними подробицями роботи з одіозною Оксаною Марченко

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: