Кондратюк зізнався, яка в нього пенсія та скільки він отримував за «Караоке на Майдані»

Нині Кондратюк витрачає свої заощадження, відкладені ще за часів роботи телеведучим
фото з відкритих джерел

«У мене не мінімальна пенсія. Вона у мене досить пристойна. Але якщо порівнювати з пенсією суддів, то моя пенсія – мізерна»

61-річний продюсер і ведучий Ігор Кондратюк зараз – пенсіонер-волонтер. Він поділився, який гонорар у нього був у шоу «Караоке на Майдані» та який нині розмір його пенсії. Про це він розповів у інтервʼю Славі Дьоміну.

За одну програму відомого співочого шоу ведучий отримував приблизно $2 тис. «Я був ще продюсером, співавтором. Ще були відсотки зі спонсорів. Коротше, я не жалівся», – сказав Кондратюк.

У березні 2022 року шоумен досяг пенсійного віку й офіційно вийшов на пенсію. «У мене не мінімальна пенсія. Вона у мене досить пристойна. Але якщо порівнювати з пенсією суддів, то моя пенсія – мізерна. У мене до 10 тис. грн. Трохи накопичив. За це і живу. Немає жодного секрету», – зазначив Кондратюк.

До слова, Ігор Кондратюк напророкував майбутнє Оксані Марченко. Продюсер та скандальна ведуча певний час працювали в одному розважальному шоу. Кондратюк уточнив, що їхні дружні взаємини дали тріщину у 2014 році, коли Ігор відверто написав допис про Донбас. Продюсер не приховував своїх думок, що Марченко «стала такою ж запроданкою, як і її чоловік Віктор Медведчук». Водночас він зазначив, що іншого повороту подій від Оксани він і не очікував.

Крім того, Кондратюк прокоментував скандал між активістами та Чорноволом. Він розкритикував дівчину покійного Героя України Дмитра Коцюбайла «Да Вінчі».

Зауважимо, українські пенсіонери, які виїхали за кордон і тимчасово там проживають, мають змогу отримати призначені їм пенсії. Йдеться про громадян, які покинули тимчасово окуповані території.

Читайте також: Пенсіонери можуть втратити до 50% виплат: кого це стосується

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: