Олег Винник зізнався, що одружений та має сина

Виконавець відкрив завісу свого особистого життя
фото з відкритих джерел

Артист завжди тримав особисте життя за сімома замками

Співак Олег Винник в інтерв’ю Вікторії Курочці для її YouTube-проєкту «КРП» підтвердив, що одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Олег Винник зізнався, що одружений та має сина фото 1

Численні фанати Винника мали підозри про його стосунки з цією жінкою, але про особисте життя він ніколи не розпорошувався. Олег також розповів і те, що в нього є син.

«Таюне – це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звати Тая. Мама її називала Таюне», – коротко прокоментував Винник.

Олег Винник зізнався, що одружений та має сина фото 2

Артист не говорить про свою сім’ю публічно, бо не хоче, аби його рідні стали жертвами переслідувань з боку зацікавленої преси.

«Я не думаю, що мій син буде щасливий, коли він піде в університет і його будуть запитувати наші журналісти, тицяючи в обличчя камеру. Він, «маленький», руку простягне і засуне камеру в одне місце. Більше того, вже зателефонує поліцаям і скаже:  «Залиште мене в спокої», – каже Винник.

З дружиною та сином Олег Винник живе в Німеччині, де артист будував кар'єру ще до того, як став знаменитим в Україні.

Олег Винник зізнався, що одружений та має сина фото 3

На запитання журналістки, чи є у Винника в Німеччині нерухоме майно, виконавець відповів, що мав бажання подарувати квартиру дружині, але в нього не вистачило коштів.

«Декілька років тому хотів подарувати квартиру одній дуже добрій людині, яка зі мною. Дружині, звичайно. Збирав ті гроші в турі, але не вистачило. Тут дуже дорого все», – резюмував артист.

Нагадаємо, що в ексклюзивному інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яке з особливим трепетом чекали шанувальники, український артист Олег Винник розповів, коли виїхав з України, як склалася його творча діяльність у Німеччині та чому він побив горшки з колишнім продюсером Олександром Горбенком.

Додамо, що Олег Винник дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Крупным планом», в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Варто нагадати, що блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: