Путініст Кіркоров обурив появою на вечірці Dolce & Gabbana: як модний дім приймає росіян

Філіп Кіркоров і Доменіко Дольче
фото: соцмережі

У соцмережах пропагандист похизувався фото з вечірки, а також продемонстрував, як модний дім радо приймає росіян

Путініст Філіп Кіркоров обурив появою на вечірці, яку влаштували засновники італійського дому моди Dolce & Gabbana, модельєри Стефано Габбана і Доменіко Дольче. У соцмережах пропагандист похизувався фото з вечірки.

Захід відбувся в Італії. І на вечірку, яку влаштували на честь виходу нової лінійки прикрас Alta Gioielleria, неочікувано запросили путініста Філіпа Кіркорова, який підтримує війну в Україні та вихваляє російських окупантів, які вбивають невинних людей.

У соцмережах пропагандист похизувався фото з вечірки, а також продемонстрував, як модний дім радо приймає росіян. Можна побачити на знімках, що Доменіко Дольче тисне руку прихильнику Путіна і вбивча війна, яка триває в нашій країні, його, схоже зовсім не бентежить.

«Дали старти найголовнішої події світу моди в 2023-му - 5 днів Couture от Dolce&Gabbana», - прокоментував подію Кіркоров, назвавши Дольче та Габбану «своїми друзями» та «геніями сучасної моди».

Доменіко Дольче та Філіп Кіркоров
Доменіко Дольче та Філіп Кіркоров

Як очікувано, у коментарях користувачі обурилися, через такого гостя на вечірці Dolce & Gabbana. Юзери попросили пояснити, як співак, який відкрито підтримує війну та перебуває під санкціями, може відвідувати такі заходи.

«Чи могли б ви або ваша команда пояснити, як так, що Філіпа Кіркорова, підсанкційну особу в Україні та відкритого прихильника вторгнення Росії в Україну, запросили на ваш захід? Як він потискає вам руку? Хіба ви та ваш бренд не маєте жодних моральних принципів чи обов'язків?» – обурилися користувачі.

Допис у фотоблогу Доменіко Дольче
Допис у фотоблогу Доменіко Дольче
фото: Instagram

Поки у Dolce & Gabbana не давали жодних коментарів. Однак раніше бренд вже потрапляв у скандал через Філіпа Кіркорова. Дім моди продовжив співпрацю зі співаком, який підтримує війну, та випускав з ним спільну рекламу, за що отримав хвилю хейту. Що ж до самого Кіркорова, то він вихвалявся російським пропагандистам, що розірвав всі зв'язки з Dolce & Gabbana та послав модельєрів, адже обурився, що ті нібито «неправильно поводяться в їхній країні». 

Читайте також: Путіністку Циганову розлютило питання, чому її чоловік не на фронті: Щоб він загинув?

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: