Експродюсер Олега Винника знайшов йому заміну: українці шоковані

Оприлюднене відео здивувало користувачів соцмереж
фото: скріншот з відео

Раніше офіційна сторінка Олега Винника в Instagram несподівано спорожніла

Фанати відомого співака Олега Винника розлютилися, коли побачила 3 липня нове відео в його Instagram. Дехто з них вважають, що оригінального виконавця замінили клоном.

Нагадаємо, раніше офіційна сторінка Олега Винника в Instagram несподівано спорожніла. З неї зникли всі фото та відео артиста.

Оприлюднене відео здивувало користувачів соцмереж. Ймовірно, це була заміна справжнього співака. Принаймні так вважали підписники. 

Експродюсер Олега Винника знайшов йому заміну: українці шоковані фото 1
фото: скріншот коментарів в Instagram/olegg.vynnyk

Підписники стверджують, що колишній продюсер співака Олександр Горбенко в такий спосіб хоче розкрутити заміну і вже з новим обличчям продовжити випуск пісень під старим брендом.

Відеоряд складається з людей, які танцюють перед блискучою диско-кулею. Самого співака не видно. Він знімається ззаду, але у нього таке ж світле волосся, як у Винника.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @olegg.vynnyk

У підписі до кліпу зазначено, що буде шоу, але не уточнюється, чиє це шоу. На думку коментаторів, ймовірно, відомий співак просто не знявся у відео.

Олег Винник у нещодавньому інтерв'ю запевнив, ніби доступ до соцмереж у нього відсутній. Він стверджує, що Горбенко нібито змінив паролі до його Facebook та Instagram. Своєю чергою, продюсер ще навесні анонсував припинення співпраці, після чого публікації Винника різко видалили.

Читайте також: «Олег Винник в іншій реальності» – продюсер Михайло Ясинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: