Журналістка, яка брала інтерв’ю у Винника, потрапила в ДТП

Відеокадри з місця аварії передивилося близько 25 тисяч осіб
фото з відкритих джерел

Напередодні виходу інтерв'ю до соцмереж журналістки прикута особливо підвищена увага

Нещодавно у мережі з'явився тизер першого за час повномасштабного вторгнення інтерв'ю українського співака Олега Винника, який мешкає в Німеччині. Автором матеріалу стала Вікторія Курочка. Журналістка розповіла підписникам у TikTok, що перед зустріччю з артистом потрапила у серйозну ДТП.

Журналістка, яка брала інтерв’ю у Винника, потрапила в ДТП фото 1

Розмова з Винником, який тривалий час не виходив на зв'язок із фанатами, буде оприлюднена на YouTube-каналі КРП («Крупним планом»). Тим часом жінка показала відеокадри з місця аварії.

Курочка розповіла, що вона і команда перетнули кордон та зупинилися в Любліні, щоб переночувати, а вранці на трасі їхня машина на швидкості зіткнулася з іншим транспортним засобом.

«Хтось, здається, народився в сорочці. Друга машина щойно лежала на даху, але, на щастя, всі цілі. Але я вам скажу, що досвід потрапити у ДТП у Польщі такий собі», – розповіла журналістка, не стримуючи сліз.

Напередодні виходу інтерв'ю до соціальних мереж журналістки прикута особливо підвищена увага. Менше ніж за добу відео про аварію подивилося близько 25 тисяч осіб. У коментарях глядачі закликали Вікторію берегти себе та бути обережною.

Зазначимо, що у першому за час повномасштабної війни інтерв'ю співака він відповість на питання про війну, свою хворобу та особисте життя.

Додамо, що український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення Росії зник з медіапростору, пояснив, чому не пише фанатам у соціальних мережах. 

Нагадаємо, що Олег Винник дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Крупним планом», в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Варто нагадати, що блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: