Лобода після скандалу в Харкові зібралася до Молдови

Світлану Лободу українці досі не можуть пробачити за зрадницьку поведінку
фото з відкритих джерел

Світлані Лободі досі дорікають, адже артистка довго обирала перспективний варіант, а зараз в Росії вона, очевидно, непотрібна

Після сьогоднішнього конфлікту співачки Світлани Лободи в Харкові у мережі з'явилися фотографії банерів з хедлайнерами фестивалю в Кишиневі.

Концерт відбудеться цього літа, а серед заявлених гостей – українські артисти Світлана Лобода і Макс Барських. Відомо, що там же виступить і «хороший руський» Валерій Меладзе.

Лобода після скандалу в Харкові зібралася до Молдови фото 1
Лобода після скандалу в Харкові зібралася до Молдови фото 2

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Світлана Лобода, яка раніше активно виступала в Росії, певний час вичікувала з коментарями щодо війни. А за місяць після повномасштабного вторгнення артистка заявила, що вона є українською співачкою, що у неї український паспорт і вона дуже любить Україну. 

Відповідно Світлані Лободі досі дорікають, адже артистка довго обирала перспективний варіант, а зараз в Росії вона, очевидно, непотрібна. 

Відомо, що останнім часом  Лобода активно дає благодійні концерти, виходить на сцену в різних куточках світу з українським прапором, а також допомагає військовим.

І ось незабаром артистка виступить на одній сцені із Валерієм Меладзе. 

Раніше «Главком» писав, що Валерій Меладзе з буквою Z на рукаві нещодавно «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода неочікувано вирушила до Херсона. Знаменитість під гітарний акомпанемент виконала хіт Кузьми Скрябіна.

Також Лобода викликала фурор на концерті в Латвії, чітко заявивши про свою проукраїнську позицію.

Додамо, що до Харкова 25 червня приїхала Світлана Лобода. Артистка, яка раніше активно будувала кар’єру в Росії, зустрілася з шанувальниками біля входу в зоопарк. Відповідне відео поширив один із місцевих Telegram-каналів. Однак не всі були раді приїзду співачки, одна дівчина тримала плакат «Харків без Лободи».

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Світлана Лобода, яка до початку війни активно гастролювала в Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: