Бурмака різко прокоментувала слова Кошового та Винника, які не уявляють себе на фронті

Марія Бурмака
фото: скріншот

Марія Бурмака зазначила, що немає таких людей, яких спеціально готували до повномасштабної війни, однак хтось іде та воює

Марія Бурмака гнівно висловилася про слова артистів-чоловіків, які не можуть уявити себе на фронті. Вона нагадала слова гумориста Євгена Кошового, який заявляв, що він не підходить для ролі справжнього військового. Схожі вислови також пролунали від Олега Винника.

«Я б хотіла запитати, який з мого рідного брата артилерист - 43 бригада. А який з мого двоюрідного брата з Харкова, який зараз під Харковом знаходиться? А які бійці з тих хлопців? Який був боєць і взагалі військовий був з Романа Ратушного? Блискуче освічений хлопець! А який був вояка був з Артемія Демида? Це хлопці, які пішли і тримали свій чин, і багатьох з них вже немає. І цей список величезний. Треба, щоб усі розуміли, що немає спеціальних людей, яких готували до війни!» - заявила Бурмака в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Марія Бурмака наголосила, що немає таких людей, як «вікінги» або особи, яких спеціально готували до повномасштабної війни. Вона сказала, що ніхто не бажає ризикувати своїм життям або йти на смерть. В якості прикладу, вона згадала співака Віталія Козловського, який отримав повістку і також вирішив служити, попри відсутність досвіду.

«Який вояка з Віталіка Козловського, якого зараз призвали у військо? Але все ж. Тому це абсолютно хибне уявлення, що хтось призначений до війни, хтось не призначений до війни. Усі сини своїх матерів, які їх люблять, які не хочуть, щоб вони воювали. І ніхто не хоче помирати, є інстинкт - людина не хоче помирати. Це перший базовий інстинкт. Але люди йдуть і захищають батьківщину, щоб ми з вами сиділи і записували зараз інтерв'ю в центрі Києва», - підсумувала Бурмака.

Раніше повідомлялося, що відомий продюсер Михайло Ясинський розповів, що двічі спілкувався з артистом Олегом Вінником після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. За словами продюсера, перша їхня розмова була пов'язана з питанням Винника про те, що робити артисту в нових обставинах. Як розповів Ясінський в інтерв'ю Славі Дьоміну, у нього навіть були якісь плани та наміри

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: