Ані Лорак отримує російське громадянство

Після 24 лютого 2022 року співачка не засудила повномасштабне вторгнення РФ та залишилася жити в країні-агресорі
фото: instagram / anilorak

Співачка вже близько 10 років живе та працює в Росії

Українська співачка-зрадниця Ані Лорак у лютому подала заяву на отримання російського громадянства. Про це повідомило кремлівське інформаційне агентство РИА Новости, посилаючись на джерело в її оточенні.

«Кароліна Куєк (справжнє ім'я артистки - ред.) подала заяву на отримання громадянства Росії ще в лютому», – уточнив співрозмовник агентства.

Сама артистка поки не коментувала цю інформацію.

Як відомо, у 2014 році, на початку російсько-української війни, Ані Лорак почала активно виступати в Росії та згодом переїхала до Москви. Після 24 лютого 2022 року вона не засудила повномасштабне вторгнення РФ та залишилася жити в країні-агресорі.

Нагадаємо, Ані Лорак у сльозах поскаржилася на несправедливих українців.

«Ревіла від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама та підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає», – сказала артистка.

Стало відомо, що Ані Лорак підтримує Росію, яка краде українських дітей з окупованих територій.

Артистка заявила, що планує дати концерт у Москві, частину прибутку з якого вона відправить у російський фонд. За її словами, цей фонд опікується дітьми, які постраждали від «цієї всієї ситуації». Ані Лорак, яка наполегливо мовчить про повномасштабну війну, знову не називає речі своїми іменами.

До слова, на адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту з боку росіян через звинувачення у фінансуванні ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: