Померла відома співачка, яка заповіла свою останню пісню маленькому синові

У Кет Дженіс залишився 7-річний син
фото з відкритих джерел

Американська виконавиця майже два роки боролася з раком

Померла відома американська співачка Кет Дженіс, яка боролася з тяжкою хворобою. Сумну новину повідомив брат артистки на її сторінці в Instagram. Виконавиця пішла з життя 28 лютого. Їй був 31 рів. Поруч з жінкою були її рідні.

«Вранці, з дому дитинства, в оточенні своєї люблячої родини, Кетрін мирно увійшла у світло й любов свого небесного Творця», – повідомив брат Дженіс.

Життя Кет Дженіс забрала тяжка хвороба. 2022 року в артистки діагностували саркому. Тоді знаменитість перенесла операцію та пройшла курс хімієтерапії. Попри недуг, Дженіс продовжувала випускати нові пісні та співати на сцені. Зокрема, вона записала трек Dance You Outta My Head, який набрав шалену популярність у мережі.

За місяць композиція набрала понад 2 млн переглядів на YouTube та 3 млн роликів під неї в TikTok. Попри те, що Кетрін почала писати музику ще в підлітковому віці, остання пісня стала найбільшим хітом у її кар'єрі. Кет передала права на Dance You Outta My Head, а також всі інші свої пісні, 7-річному сину Лорену – як своєрідний спадок.

Відійшла у вічність американська співачка Кет Дженіс
Відійшла у вічність американська співачка Кет Дженіс
фото з відкритих джерел

Що відомо про Кет Дженіс

Кетрін Дженіс Іпсан народилася 20 січня 1993 року в окрузі Колумбія. Мати дівчинки була радіодиджейкою, тож прищепила їй та іншим трьом дітям любов до музики. Кетрін з дитинства грала на скрипці та фортепіано, а її брат Вільям іноді акомпанував на барабанах.

За словами брата, Кетрін Іпсан також була ботанікинею – вивчала геологію в Університеті Джорджа Мейсона, а потім працювала геопросторовою аналітикинею. Втім, написання пісень завжди залишалося її розрадою в складні миті життя.

У 2022 році в Кет Дженіс діагностували саркому. Вона перенесла операцію і понад десять курсів хімієтерапії. Співачка ділилася новинами у TikTok: зокрема, показувала, як голить голову після чергової процедури та пише музику під час лікування.

У липні 2023 року Іпсан випустила альбом Modern Medicine. Також під час лікування виконавиця продовжувала виступати на концертах.

Співачка присвятила останню свою композицію Dance You Outta My Head синові на згадку про себе. Усі зароблені кошти з треку вона віддала своїй дитині
Співачка присвятила останню свою композицію Dance You Outta My Head синові на згадку про себе. Усі зароблені кошти з треку вона віддала своїй дитині
фото з відкритих джерел

Останні тижні Кет Дженіс провела у своєму сімейному будинку в Аннандейлі: випікала хліб і робила парні татуювання з членами сім'ї.

Чоловік співачки Кайл Гіґґінботем сподівається, що музична кар'єра його дружини запам'ятається «більше, ніж сльозлива історія». «Це не просто якась дівчина написала пісню, тому що вона помирає від раку. Кет – справжня мисткиня і вклала це кожну хвилину свого життя, аж до самого кінця», – сказав він.

Раніше повідомлялося, що помер легендарний український співак.

Читайте також: Оксана Муха зізналася, що захворіла на рак: Я готова розповісти про мій непростий рік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: