«На такі пісні здатні лише кілька артистів». Прем'єра від Океану Ельзи

23 лютого, «Океан Ельзи» вперше з 2022 року презентував нову пісню – «Відповідь»
фото: скріншот відео

Народна артистка та музична продюсерка Марія Бурмака не стримувала слів захвату від нового твору Вакарчука

Гурт «Океан Ельзи» вперше з 2022 року випустив нову пісню «Відповідь». Відеокліп на пісню було опублікувано на ютуб-каналі гурту. 

«Відповідь» – вона про біль і пам'ять. «Відповідь» – вона про довічну вдячність. «Відповідь» – вона про складний і довгий шлях до Перемоги. Вона про запитання «скільки ще?…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці», – розповіли «Океан Ельзи».

Українська співачка Марія Бурмака висловила своє враження від нової пісні гурту. За її словами, вона ще зі вчора чекала прем‘єру, адже пісня їй дуже відгукнулась. Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

«Ще зі вчора чекала прем‘єру пісні. Чути пісні ще до офіційної прем‘єри – привілей, що дає мені посада музичного продюсера Радіо FM Галичина. Я слухаю тонни музики. Деякі артисти випускають пісню щодватижні. Відчувається, що така музика подекуди вже пишеться «на калькуляторі», – наголосила народна артистка.

Марія Бурмака зауважила, що наразі нечасто пісня стає подією, і що на це в Україні здатні всього декілька артистів, проте пісня «Відповідь» – саме така.

Нагадаємо, гурт «Океан Ельзи» випустив чуттєвий кліп про дівчину-сапера.

Також Марія Бурмака показала фото та відео прощання з братом-військовим, який пішов у військкомат та мобілізувався до лав ЗСУ в перші ж дні повномасштабного вторгнення.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: