Алла Кудлай розказала, в яку незручну ситуацію потрапила через норкову шубу

23 липня зірка української естради Алла Кудлай відзначила 70-ліття
фото: Алла Кудлай/Facebook

Легендарна українська оперна співачка дала пораду Кудлай, яка вбралася у дорогу шубу

Під час одного з концертів народна артистка Алла Кудлай вийшла на сцену в норковій шубі. Тоді серед глядачів у залі була й легендарна українська оперна співачка Євгенія Мирошниченко. Вона порадила Кудлай ніколи не виходити на сцену в тому, що вдягається на вулицю. Про це зірка української естради розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«У мене був концерт у Житомирі. Я тільки-но купила собі норкову шубку, таку коротеньку, «розлітаєчка». Мене кличуть на сцену – і я взяла і в цій шубці вискочила на сцену. Раптом чую, хтось кричить її з зала: «Алла! Алла! Ану йди сюди, йди сюди!». Я виходжу в зал дивлюся – Євгенія Семенівна Мирошниченко (легендарна українська оперна співачка – «Главком»), нині покійна, сидить. Каже мені: «Аллочка, сонечко, запам'ятай, сцена — це святе місце. Ніколи, ніколи не виходь на сцену в тому, в чому ти ходиш по вулиці», – пригадала Кудлай.

Також співачка зізналася, що втрапила в неприємну ситуацію, коли «трошки почала носа задирати».

«Була зйомка на Хрещатику, я йду на метро, «звізда», задерла голову. І раптом – як спотикнулася, як упала, розбила собі коліно! Підняла голову, кажу: «Господи, прости мене грішну, що я таке подумала, що я таке оце зробила, не можна так», – розповіла артистка.

Нагадаємо, що співачка Алла Кудлай розказала, що довго не могла отримати звання «народної артистки», тому що в Адміністрації другого президента України Леоніда Кучми (1994–2005 рр.) працювала жінка, яка її ненавиділа.

Також Алла Кудлай зізналася: жалкує, що не пішла в депутати Верховної Ради, коли їй це пропонували ексміністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський разом та колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Крім того, народна артистка Алла Кудлай стверджує, що безплатно пропрацювала пів життя: отримувала за концерти копійки. Нині ж співачка не має коштів проводити великий концерт на своє 70-ліття.

Раніше Алла Кудлай розповіла кумедну історію про спільний із Віталієм Білоножком та Лілією Сандулесою виступ у глибинці. Захід, який би нині назвали корпоративом, самі артисти жартома назвали «свинячим концертом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: