Польща обрала представницю на Євробачення-2024: чому поляки обурені рішенням

Співачка LUNA представлятиме Польщу на Євробаченні-2024
фото: instagram / musicofluna

Поляки переконані, що країну має представляти на музичній арені співачка Юстина Стечковська

У Польщі розгорівся гучний скандал через співачку Luna, яка представлятиме країну на музичному конкурсі Євробачення-2024. 

На пісенній арені у Мальме Польщу представлятиме 24-річна співачка Luna з піснею The Tower. Саме її обрало польське професійне журі. До слова, в Польщі глядачі не беруть участі у голосуванні за артиста, який представлятиме країну на Євробаченні.

Утім, як виявилося, чимало поляків були обурені вибором професійного журі. Luna звинуватили в нечесній перемозі, мовляв, її батько, який нібито є власником найпопулярніших місцевих харчових брендів Dawtona, заплатив за перше місце доньки.

Виконавицю також критикують, що її пісня посередня та не може претендувати на хороший результат у Мальме. Тож, чимало поляків у соцмережах Luna пишуть, що замість неї до Мальме має поїхати інша учасниця відбору – співачка Юстина Стечковська.

Поляки залишали багато обурених коментарів щодо такого вибору представниці:

  • Це не наш вибір!
  • Ще один рік і та сама історія. Може бути пісня з атмосферою і чимось унікальним, а може бути такою, яка нічим не виділятиметься. Я була настільки наївна, що думала, що цього року буде по-іншому, але, як бачите, думка людей не має значення. Драма!
  • Хіба не краще було зробити гарну пісню і поїхати наступного року? Вигляд у тебе чудовий, але з цією кепською музикою нічого не доб'єшся.
  • На жаль, ти зовсім не гідна представляти країну... Нічим не примітна пісня загубиться в натовпі, і ніхто про неї навіть не згадає. Епічний провал!

Вже другий рік поспіль поляки підозрюють, що під час вибору представника від Польщі на Євробачення присутня корупційна складова.

Нагадаємо, українка змагається за право представити Швецію на «Євробаченні-2024».

Марія Сур родом із Запоріжжя. Вона виступила у півфіналі з піснею «When I'm Gone», де боролася з чотирма іншими музикантами. Дівчина перемогла у цьому етапі конкурсу та отримала 94 бали з 96 можливих. Це дало їй путівку одразу ж у фінал.

Стало відомо, що Ізраїль обрав представницю на «Євробачення 2024», яка працювала в РФ та виступала в окупованому Криму. Співачка дякує Росії за старт кар'єри, але скаржиться на часті прояви антисемітизму.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: