Американська співачка LP після скандалу з російським прапором звернулася до українців

LP зауважила, що любить Україну, підтримує і буде підтримувати її завжди
фото: скріншот відео

Артистка шкодує, що вдягла недоречний одяг з російською символікою

Американська співачка LP (Лаура Перголіцці) перепросила в українців за те, що вдягнула худі з російським прапором, і назвала свій вчинок необдуманим. Про це співачка сказала у відео, яке опублікувала в Instagram-сторіз.

Артистка наголосила, що перепрошує у своїх друзів та фанатів з України, яких «справделиво обурив та скривдив» її «бездумний пост», де вона дякувала російським фанатам за гуді, на якому був зображений прапор РФ.

«Я глибоко шкодую за те, що була такою нечутливою в цей час. Це була велика помилка. Мені дуже шкода», – написала LP.

Американська співачка LP після скандалу з російським прапором звернулася до українців фото 1
фото: Instagram / iamlpofficia
Американська співачка LP після скандалу з російським прапором звернулася до українців фото 2
фото: Instagram / iamlpofficia

LP додала, що любить Україну, підтримує і буде підтримувати її завжди.

«У той час, коли ми відзначаємо другу річницю повномасштабного вторгнення, Україна потребує більше підтримки, ніж будь-коли. Будь ласка, прийми мої смиренні вибачення, Україно. Моїм меседжем є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Сподіваюся, що ви мені пробачите. Слава Україні», – також ідеться в повідомленні співачки.

Раніше своїй сторінці в Instagram вона похвалилася худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресорки з написом «Russia official»

LP нещодавно показала худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресорки з написом «Russia official»
LP нещодавно показала худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресорки з написом «Russia official»

Тепер артистка вибачається та наголошує, що Україна гідно бореться з ворогом і потребує світової підтримки.

Нагадаємо, американська співачка Лаура Перґоліцці, більш відома як LP, потрапила в гучний скандал з подарунком від російських шанувальників. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона похвалилася худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресорки, за що невдовзі поплатилася.

Вчинок LP дуже обурив інтернет-користувачів – вони нагадали співачці, що вона прославляє РФ, яка вторглася на територію України, руйнує міста і села та вбиває невинних людей. Тому Лаура швидко видалила відео і спробувала вибачитися за свій вчинок.

Згодом литовська «Жальгіріс Арена» навіть повідомила про скасування концерту співачки. «Після підтвердження фактів ми прийняли рішення про відміну концерту. Цим ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не потерпимо повідомлень на підтримку країни-агресора», – сказав керівник відділу організації заходів «Жальгіріс Арени» Мантас Ведрікас.

Однак литовський міністр вважає, що слід проводити різницю між виконавцями, які відкрито підтримують російський режим і війну, і подібними випадками, коли «людина повністю відірвана від контексту».

Читайте також: Український бренд звинуватив доньку Полякової в крадіжці одягу: Маша відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: