Ані Лорак з’явилася на російському шоу та шокувала зовнішнім виглядом

Ані Лорак не публікувала відеозапрошення для перегляду шоу, замість цього вона опублікувала фотографії з першого ефіру
фото: Telegram

Навіть серед росіян виникли дискусії про зовнішність Ані Лорак, а деякі зовсім зустріли співачку з обуренням

Співачка Ані Лорак, яка охарактеризувала російську агресію на Україну як «конфлікт», стала однією із суддів російського талант-шоу «Ти супер». Однак навіть серед росіян виникли дискусії про її зовнішність, а деякі зовсім зустріли співачку з обуренням.

Анонс із закликом Ані Лорак дивитися передачу був оприлюднений у соціальних мережах проєкту. На відео у співачки екстравагантна зачіска, що відкриває її обличчя. Важливо зазначити, що у своєму Instagram знаменитість має зовсім інакший вигляд.

На зовнішній вигляд співачки звернув увагу Телеграм-канал Harley Quinn, який також відреагував на «повернення» Ані Лорак на російські екрани.

«Ані Лорак щільно зайшла в образ класичного транссексуалу російської естради. Суміш Бабкіної та Кіркорова», – йдеться у повідомленні.

Ані Лорак з’явилася на російському шоу та шокувала зовнішнім виглядом фото 1

Зазначимо, що у своєму Instagram Ані Лорак не публікувала відеозапрошення для перегляду шоу, замість цього вона опублікувала фотографії з першого ефіру. Разом з Ані Лорак у суддівських кріслах сиділи російські знаменитості: народний артист РФ та композитор Ігор Крутой, актор і музикант Олексій Воробйов, а також співачка Люся Чеботіна.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Додамо, що співачку в журі російської програми зустріли з обуренням навіть російські глядачі.

Ані Лорак з’явилася на російському шоу та шокувала зовнішнім виглядом фото 2
Ані Лорак з’явилася на російському шоу та шокувала зовнішнім виглядом фото 3

Раніше стало відомо, що  Ані Лорак стане суддею на російському шоу «Ти супер».

Нагадаємо, російська оперна співачка Ганна Нетребко, яка виражає підтримку війни Росії в Україні не виступатиме у листопаді у Таллінні. Організатори вже скасували цей виступ та обіцяють повернути кошти за придбані квитки. Концерт Ганни Нетребко був запланований на 14 листопада, при цьому це вже не перший випадок, коли концерти цієї співачки скасовуються. Раніше у Таллінні вже двічі переносили дату її виступу.

Крім того, нещодавно було скасовано концерт Ганни Нетребко у Ліхтенштейні, який був запланований на 26 серпня. Те ж саме сталося з виступом артистки в Муніципальному будинку Праги у жовтні.

До слова, співачка Ані Лорак зіткнулася зі звинуваченнями у фінансуванні ЗСУ, не дивлячись на те, що підтримує дії російської влади. Після хейту в мережі виконавиця засвітилась у Південній Кореї, що стало приводом для нових обговорень серед підписників і їх переконання у тому, що вона втекла з Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: