Ювілей Алли Кудлай. Народна артистка розказала, чому їй довго не давали «народну артистку»

23 липня зірка української естради Алла Кудлай відзначає 70-ліття
фото: Алла Кудлай/Facebook

«В Адміністрації президента Кучми працювала жіночка, яка мене ненавиділа»

Співачка Алла Кудлай довго не могла отримати звання «народної артистки», тому що в Адміністрації другого президента України Леоніда Кучми (1994–2005 рр.) працювала жінка, яка її ненавиділа. Таку заяву Кудлай зробила в інтерв’ю «Главкому».

«І Сан Санич Мороз (колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз, – «Главком») допомагав мені, і Коля Рудьковський (ексміністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський, – «Главком»).  Найбільше допомагав Адам Васильович Чікал, це депутат, генерал, покійний уже. Саме йому Рибчинський (народний артист, Герой України, поет-пісняр Юрій Рибчинський, – «Главком») присвятив пісню «Генерал». Він мені допоміг, просто взяв мої документи, коли мене подавали на звання народної. В Адміністрації президента Кучми працювала жіночка, яка мене ненавиділа», – розповіла артистка.

Адам Васильович Чікал – народний депутат України II—IV скликань. ІІ і ІІІ скликання – позапартійний, IV скликання – від Народного блоку Литвина. Генерал-полковник. Помер 17 липня 2020 року.

На запитання, за що ж співробітниця Адміністрації Кучми не взлюбила Кудлай, співачка відповіла: «А спитайте. «Просто не люблю», – каже вона. Чікал потім розказував, що вона відкрила окрему шафку і сказала, що туди складає всі документи по Кудлай і не несе їх Кучмі на підпис. Адам Васильович тоді сам пішов до Кучми, і Кучма одразу підписав».

Нагадаємо, що Алла Кудлай зізналася: жалкує, що не пішла в депутати Верховної Ради, коли їй це пропонували ексміністр транспорту та зв'язку Микола Рудьковський разом та колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз.

Крім того, народна артистка Алла Кудлай стверджує, що безплатно пропрацювала пів життя: отримувала за концерти копійки. Нині ж співачка не має коштів проводити великий концерт на своє 70-ліття.

Також Алла Кудлай розповіла кумедну історію про спільний із Віталієм Білоножком та Лілією Сандулесою виступ у глибинці. Захід, який би нині назвали корпоративом, самі артисти жартома назвали «свинячим концертом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: