Ані Лорак підтримує Росію, яка краде українських дітей з окупованих територій

Артистка планує дати концерт у Москві, частину прибутку з якого відправить у російський фонд
фото: скріншот

Співачка зізналася, що фінансує депортацію дітей з України до Росії

Співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії, розповіла, що фінансово підтримує російський фонд, який займається дітьми, викраденими РФ із Запоріжжя і Донбасу. Про це вона сказала в інтерв’ю одній з російських передач на телеканалі НТВ.

Ведучий програми, розповідаючи про артистку, заявив, що вона витрачає «величезні суми грошей, зароблені по всьому світу».

«Я сама зі школи-інтернату, я це пройшла і я розумію, як це важко. Найбільше страждають діти, які не розуміють, що взагалі відбувається. Я обрала для себе такий напрямок: допомагати їм», – каже співачка-зрадниця.

Артистка заявила, що планує дати концерт у Москві, частину прибутку з якого вона відправить у російський фонд. За її словами, цей фонд опікується дітьми, які постраждали від «цієї всієї ситуації». Ані Лорак, яка наполегливо мовчить про повномасштабну війну, знову не називає речі своїми іменами.

Виконавиця додала, що багатьом з дітей-біженців вже немає куди повернутися через зруйновані будинки. Але вона не стала конкретизувати, хто саме винен у цьому.

Нагадаємо, Ані Лорак у сльозах поскаржилася на несправедливих українців. Її тролили за «фінансування Збройних Сил України.

В етері «Центрального телебачення» на каналі НТВ вона мало не в сльозах розповіла про «непростий період» через звинувачення українців. Ані Лорак на другому році повномасштабної війни Росії проти України вважає цькування необґрунтованим.

На адресу співачки Ані Лорак вилилося чимало хейту і з боку росіян – через звинувачення у фінансуванні ЗСУ. Проте Ані Лорак зізналась в любові до РФ та відхрестилася від України.

Лорак наголосила, що останнім часом «жахається» кількістю брехливої ​​інформації про себе. Вона додала, що у 2008 році «отримала багато кохання та визнання від простих людей у ​​Росії».

Співачка розповіла: «На поклик серця я допомагаю дітям-сиротам, бо сама пройшла через школу-інтернат, допомагаю сім'ям, біженцям з України. Це адресна допомога людям, які втратили кров». За словами виконавиці, вона ніколи нікому не надавала і не збирається надавати жодної військової допомоги, оскільки це «суперечить усьому тому, у що вона вірить».

Раніше стало відомо, що Ані Лорак знайшла нову роботу на російському телебаченні – стала членом журі музичного телешоу «Ти супер!» на провладному каналі НТВ. У цьому шоу братимуть участь діти, які живуть у дитбудинках, школах-інтернатах та з прийомних, опікунських сімей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: