Wellboy розсекретив особисте життя й уперше показав кохану: що відомо про дівчину

На фото зображена київська стилістка Яна Савченко
фото: скрін з соцмереж

23-річний співак опублікував романтичне фото з білявкою

Український співак Velboi, у якого раніше було сценічне ім'я Wellboy, розсекретив особисте життя та зізнався, що більше не самотній. Про свої стосунки виконавець повідомив в Instagram-stories. 

23-річний співак опублікував романтичне фото з білявкою. На знімку він ніжно обіймав дівчину за стегна, поки та фотографувала їх у дзеркалі.

Wellboy розсекретив особисте життя й уперше показав кохану: що відомо про дівчину фото 1

На фото зображена київська стилістка Яна Савченко. Саме вона перша опублікувала знімок з Антоном Вельбоєм, а той зробив репост. Дівчина додала на світлину надпис «дім» та смайлик у вигляді білого серця, тож, ймовірно, співак та його кохана вже живуть разом.

Зазначимо, стосунки пари скоріш за все зав'язалися вже під час повномасштабної війни. Ще минулого року Антон розповідав, що самотній. Щоправда, тоді артист говорив, що стосунки – це не головний його пріоритет, а особисте життя хотів будувати вже після завершення війни.

Раніше повідомлялося, що Антона Вельбоя звинуватили у виконанні старих хітів: менеджерка артиста відповіла. Причиною конфлікту став виступ зірки на благодійному заході, де Антон виконав стару пісню «Гуси». У продюсерському центрі пояснили, що після звершення контракту співак не має права виконувати цей хіт, який сподобався багатьом українцям. Ця справа вирішуватиметься в суді, адже через порушення авторських прав у Papa Music вже готують позов, аби юристи поставили крапку.

Зауважимо, весною співак Антон Вельбой заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music

Нагадаємо, раніше продюсером співака Wellboy був скандальний Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення втік до Росії. Антон Вельбой оголосив, що припиняє працювати з Бардашем так само через соцмережі. Артист записав відеозвернення.

Читайте також: Wellboy: Розлучення з продюсером Бардашем для мене було дуже болючим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: