Втекла не лише від Козловського? Екснаречений Раміни Есхакзай поділився подробицями розлучення

Бліц з Євгеном Проніним
Скріншот відео з шоу "Чоловічий ебаут" на YouTube

Євген Пронін розповів, що їхнє розставання з журналісткою пройшло екологічно

Адвокат Євген Пронін поділився подробицями розставання зі своєю колишньою нареченою, українською блогеркою Раміною Есхакзай на YouTube-каналі «Чоловічий ебаут».

«Ми не були офіційно одружені. Я зробив пропозицію, тому останні два роки ми були у статусі наречених», – згадує Пронін.

За словами Євгена, після п’яти років стосунків і півтора року пропозиції вони проходили адаптивний період. Після того як у пари почали виникати проблеми у взаєминах, вони вирішили звернутись до фахівця з метою зберегти стосунки. Однак з'ясувавши відмінність між собою, вирішили розійтись. 

«У нас було кіношне розставання. Пішли повечеряти в ресторан, обмінялися подарунками, обійнялися і вийшли наступного ранку з публікацією в lnstagram», – розповів Євген.

Розставання пари пройшло без скандалів та хайпу. Євген і Раміна усвідомлювали, що вони медійна пара, тому вирішили підійти свідомо до цього питання. Саме тому вони узгодили текст та розмістили його в мережу, щоб у підписників та ЗМІ не виникало зайвих питань.

Адвокат додав, що вони продовжують спілкуватися та готові допомагати одне одному.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай та її коханий Євген Пронін – розлучилися після п’яти років стосунків.

Раніше Раміна Есхакзай зустрічалася зі співаком Віталієм Козловським, вони були заручені, однак до весілля не дійшло. Про роман співака Козловського та Есхакзай заговорили 2016-го. Через рік артист зробив дівчині пропозицію, проте пізніше вона зізналася, що передумала виходити за нього заміж. Згодом Козловський заявив, що роман із Раміною був фіктивним: «Це дуже довга історія. Не за гроші, не по бартеру, однак ця історія більше потрібна була Раміні».

Читайте також: Проблеми з алкоголем у Каменських: як співачка справлялась із депресією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: